Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gecek Termal’de 22’inci genel kurul yapıldı

Gecek havzasındaki termal zenginliğin

Gecek havzasındaki termal zenginliğin verimli kullanılması, örnek bir devremülk sisteminin ortaya konulması amacıyla Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulan Gecek Termal Anonim Şirketi’nin 22’inci Olağan Genel Kurulu, Gecek Termal A.Ş. tesislerinde yapıldı

 

Gecek Termal A.Ş.’nin 22’inci Genel Kurulu’na ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Serteser, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çiloğlu, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Anlıak, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çavaş, Gecek Termal A.Ş. ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Şapcı, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve ATSO Meclis Üyesi Mehmet Kurşun, Gecek Termal A.Ş. İşletme Müdürü Habib Öztoprak ile Ticaret İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
“GECEK TERMAL 22 YILDIR
HİZMET VERİYOR”
Genel Kurul’da açılış konuşması yapan Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu, “Gecek Termal A.Ş.’nin 22’inci Genel Kurulu’na hepiniz hoşgeldiniz. Gecek Termal, mesire alanı çok geniş bir kaplıca iken 1997 yılında dönemin Valisi Ahmet Özyurt Beyefendi döneminde 37 yıllığına Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na yap-işlet-devret modeli ile devredilmiştir. O yıldan bu yana ben Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Gecek Termal A.Ş.’nin içindeyim. İşletmemiz 22 yıldır gayet güzel bir şekilde çalışmaktadır. En son Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ın 1 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimlerinin ardından bizim Gecek Termal A.Ş.’nin Yönetim Kurulu’na tekrar seçilmemiz ile birlikte kadın ve erkek umumi havuzlarımızı yeniden inşa ederek halkımızın hizmetine sunduk. Pandemi sürecinin başladığı 15 Mart’tan normalleşmeye adım atılan 1 Haziran’a kadar tesisimiz, diğer tesisler gibi kapalı kalmıştır. 1 Haziran’dan sonra Allah nasip etti, hem kaplıca havuzlarımızı, hem de villalarımızı halkımızın hizmetine sunduk. Gecek Termal, halkımızın gelip kalabileceği, güvenilir bir tesistir. 250 dönümlük mesire alanı ile yurtiçi ve yurtdışından gelen misafirlerimize açıktır.” dedi.
“YÖNETİM KURULU KENDİ
İŞİLERİ GİBİ ÇALIŞTI”
Çiloğlu’nun ardından söz alan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise Gecek Termal A.Ş.’de önemli ve güzel hizmetlere imza atıldığını vurgulayarak, “Gecek Termal A.Ş., Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın Afyonkarahisar’a kazandırdığı önemli, güzel tesislerden bir tanesidir. O günden bugüne kadar özverili çalışmalar neticesinde bu hale gelmiştir. Bilhassa 2009’dan bu yana önce Bekir Şapcı Bey’in, 2013 ve 2018’de Ali İhsan Çiloğlu Bey’in Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı dönemlerde tekrar yenilenerek çok güzel bir hale gelmiştir. Kendilerine verdikleri hizmetler dolayısıyla hem burada devremülklerden yararlanan vatandaşlarımız adına, hem üyelerimiz adına, hem de Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz adına, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız adına teşekkür ediyorum. Gecek Yönetim Kurulumuz, kendi işleri gibi burada çalıştı.” diye konuştu.
Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını dolayısıyla 15 Mart-1 Haziran 2020 tarihleri arasında tesisin kapalı tutulduğunu hatırlatan Serteser, “Pandemi dönemi GecekTermal’i de etkiledi. 15 Mart’tan itibaren, bu tesisimizi tedbir gereği kapattık. Allah’a şükür, 1 Haziran’dan bu yana açığız. Tedbirleri alarak ve uygulayarak hem devremülk sahiplerine, hem de dışarıdan gelen müşterilerimize hizmet veriyoruz. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadık, inşallah koronavirüs salgını dolayısıyla bundan sonra da hiçbir sıkıntı ile karşılaşmayız. Gecek Termal A.Ş.’nin 22’inci Genel Kurulu’nun hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
“GECEK TERMAL’DE BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER OLDU”
Genel Kurul’da son konuşmayı ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar dolayısıyla teşekkür eden Merdivenci, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ın Meclisi’ni temsilen beni davet ediyorlar; ben de her toplantılarına katılıyorum. Hüsnü Başkanımız’ın dediği gibi 2009’dan bu yana Gecek Termal A.Ş.’de çok büyük değişiklikler oldu. Bugün de örnek bir tesis olarak hizmetine devam ediyor. Bu nedenle Gecek Termal A.Ş.’nin Yönetim Kurulu’na, Sayın Ali İhsan Çiloğlu’na, Meclisimiz adına çok teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde tesisimiz kapalı kaldı, ama 1 Haziran’dan bu yana çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda da tam kapasite ile hizmet verdiğini kendilerinden öğrenmiş bulunuyorum. Bundan da mutluluk duydum. Gecek Termal A.Ş.’nin 22. Genel Kurul toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Genel Kurul gündem maddeleri görüşüldü.