Geceden sabaha asfalt yenilemeye devam

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şehir merkezindeki cadde ve sokaklardaki yenileme çalışmaları devam ediyor. Milli Birlik Caddesi’ndeki asfaltın yenilenmesinin ardından Belediye ekipleri Bankalar Caddesi’nin asfaltını da yeniledi. Şehrin en işlek caddelerinde geceden sabaha kadar yapılan çalışmalar trafiği ve günlük yaşamı aksatmazken, bu durum vatandaşların takdirini görüyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek akşam saatlerinde başlayıp sabahın ilk saatlerine kadar devam [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şehir merkezindeki cadde ve sokaklardaki yenileme çalışmaları devam ediyor. Milli Birlik Caddesi’ndeki asfaltın yenilenmesinin ardından Belediye ekipleri Bankalar Caddesi’nin asfaltını da yeniledi. Şehrin en işlek caddelerinde geceden sabaha kadar yapılan çalışmalar trafiği ve günlük yaşamı aksatmazken, bu durum vatandaşların takdirini görüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek akşam saatlerinde başlayıp sabahın ilk saatlerine kadar devam eden asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Zeybek hava şartlarının müsaade ettiği her anı değerlendirerek kaldırım ve asfalt yenileme çalışmalarını sürdüreceklerini bildirdi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme