'Gece gündüz, karınca misali çalıştık'

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, '2013'ten bugüne…' isimli faaliyet raporu kitabı yayınladı. Kitapta Genel Sekreterlik ve kamu hastanelerinin faaliyetlerine yer verildi. Kitabın önsözünde Afyonkarahisarlılara seslenen Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, 'Gece gündüz, karınca misali çalıştık' dedi Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Afyonkarahisar'daki faaliyetleri bir kitapta topladı. 176 sayfalık '2013'ten bugüne…' isimli [&hellip]

“Gece gündüz, karınca misali çalıştık”

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, “2013’ten bugüne…” isimli faaliyet raporu kitabı yayınladı. Kitapta Genel Sekreterlik ve kamu hastanelerinin faaliyetlerine yer verildi. Kitabın önsözünde Afyonkarahisarlılara seslenen Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, “Gece gündüz, karınca misali çalıştık” dedi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Afyonkarahisar’daki faaliyetleri bir kitapta topladı. 176 sayfalık “2013’ten bugüne…” isimli kitapta, hem Genel Sekreterlik’in, hem de Afyon’daki tüm kamu hastanelerinin hizmetlerine ve faaliyetlerine yer verildi.
SAĞLIK HİZMETİ İÇİN ÖZVERİ
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, kitap için yazdığı önsözde Afyonkarahisarlılara seslendi. Erenoğlu, Afyonlulara yakışan bir sağlık hizmeti sunmak için özveri ile çalıştıklarını söyledi.
ALTYAPI YENİLENDİ
Erenoğlu, önsözde şu ifadeleri kullandı:
“Birliğimize bağlı sağlık tesislerinde gece gündüz, karınca misali çalıştık, kimsenin görmediği fiziki ve tıbbi altyapının yenilenmesini, eksiklerimizin tamamlanmasını sağladık. İlçe hastanelerimize kazandırdığımız tıbbi donanımla birlikte olmayan sağlık hizmetini sunar hale geldik.”

YEMEKHANEYE 5 YILDIZ
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin yemekhanesinin iyileştirileceğini, personelin 5 yıldızlı otel lokantası konforunda yemek yiyeceğini belirtti.

YAĞMUR SUYU İLE SULAMA
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde uzun süreli yağışlar için tedbirler aldıklarını, kısa süreli ani ve yoğun yağışlar için yeni bir çözüm yolu bulduklarını söyledi. Erenoğlu, “Bahçemizdeki bir bölümün altına 500 tonluk bir su deposu yerleştireceğiz. Bu depo, ani yağışlardaki suyu depolayacak. Depolanan suyun bir kısmı Akarçay’a verilecek, bir kısmı ile de bahçe sulaması yapılacak” dedi.

PERSONEL DE MUTLU OLACAK
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, 15 ayda hasta memnuniyetini sağladıklarını söyledi. Erenoğlu, “Personelimizin de memnun olmasını sağlamak bizim görevimiz. İlerleyen günlerde personelimizin memnuniyet duyacağı çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.
Murat ARISOY

Bakmadan Geçme