• Haberler
  • Gündem
  • “Gece Gündüz Demeden Çalışmaya Devam Edeceğiz”

“Gece Gündüz Demeden Çalışmaya Devam Edeceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, AK Parti’nin 23’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin mesajında, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, 23 yıllık süreçte ülkemizin her alanda gelişmesi ve milletimizin refah seviyesinin artması adına önemli başarılara imza atmıştır. AK Parti, ‘Durmak yok, yola devam’ şiarıyla çıktığı bu kutlu yolda, her zaman milletimizin yanında olmuş ve olmaya devam edecektir.

Bu süreçte Afyonkarahisar’ımızda da büyük bir gelişim kaydetmiş, yatırımlarımız ve projelerimizle şehrimizin çehresi değişmiştir. Halkımızın güven ve desteğiyle, bundan sonra da Afyonkarahisar’ımız için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“GELECEĞE KARARLI ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

Şahin, şöyle devam etti:

“AK Parti’mizin 23’üncü yıldönümünü gururla kutlarken, partimizin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, milletimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. AK Parti’mizin 23 yıllık tarihi, millet iradesine dayalı bir siyaset anlayışı ve hizmet aşkının eseridir. Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla yola devam edeceğiz. Geleceğe daha güçlü, daha kararlı ve daha umutlu adımlarla ilerleyeceğimize olan inancım tamdır.”

Bakmadan Geçme