“Geç kalan hizmet hizmet değildir”

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ciddi ve hassasiyetle hizmet verdiğini belirten İl Müdürü Alper Sezer, “Geç kalan hizmet hizmet değildir” anlayışını düstur edindiklerini söyledi Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, İGM üyelerine yaptığı sunumda kurum faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.İl Müdürü Alper Sezer müdürlük olarak, Afyonkarahisar genelinde toplam 9 kuruluşunun koordinasyon ve işlemlerinin yürüttüklerin çocuk, [&hellip]

"Geç kalan hizmet hizmet değildir"

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ciddi ve hassasiyetle hizmet verdiğini belirten İl Müdürü Alper Sezer, “Geç kalan hizmet hizmet değildir” anlayışını düstur edindiklerini söyledi

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, İGM üyelerine yaptığı sunumda kurum faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
İl Müdürü Alper Sezer müdürlük olarak, Afyonkarahisar genelinde toplam 9 kuruluşunun koordinasyon ve işlemlerinin yürüttüklerin; çocuk, kadın, engelli, yaşlı, genç, koruyucu aile, evlat edinme ve şehit yakını ve gazi müracaatlarının ilk alınıp değerlendirildiği; uygun hizmet modelinden yararlandırıldığını söyledi.
İl Müdürlüğü ve bağlı 9 kuruluşunda toplam 141 kadrolu, 222 özel hizmet alımı, ayrıca Özel İdare bütçesinden 16 personelin görev aldıklarını aktaran Sezer; “limizde Müdürlüğümüze bağlı olarak kiralama yoluyla Kadın Konukevi açılması yönündeki çalışmalar tamamlanmış ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız-Kadının Statüsü Genel Müdürlüğünden açılış onayı gelmiş olup, kapasiteli olarak açılışına yönelik tefriş işlemleri sürdürülmektedir. Korunmaya muhtaç çocukların, aileleri yanında yaşamlarını sürdürmeleri temel hedef olup bu alanda da gerekli hizmetler verilmektedir.” dedi. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, hergün birim ekiplerinin sahada araçlarla hizmetlerini yürüttüklerini, “Geç kalan hizmet hizmet değildir.” anlayışı ile hareket ettiklerini kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme