'Geç bulduk, erken kaybettik'

Gün FM'de yayınlanan Basın Odası programında Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in Kayseri Valisi olarak atanması nedeniyle Vali Çiçek'in ilde yürüttüğü çalışmaları değerlendirildi   Programa telefon bağlantısı ile katılan Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar'ın memleketi gibi olduğunu belirterek, şahsına gösterilen vefaya teşekkür etti. '700 GÜNDE 700 BİN GÖNÜLE GİRDİ' Vali Gökmen Çiçek'in Kayseri Valisi olarak atanmasının tüm şehri [&hellip]

Gün FM’de yayınlanan Basın Odası programında Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in Kayseri Valisi olarak atanması nedeniyle Vali Çiçek’in ilde yürüttüğü çalışmaları değerlendirildi

Programa telefon bağlantısı ile katılan Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’ın memleketi gibi olduğunu belirterek, şahsına gösterilen vefaya teşekkür etti.
“700 GÜNDE
700 BİN GÖNÜLE GİRDİ”
Vali Gökmen Çiçek’in Kayseri Valisi olarak atanmasının tüm şehri üzdüğünü belirten Gazeteci İsmail Akar, “Sayın Vali Gökmen Çiçek’i geç bulduk, erken kaybettik. Her fırsatta Afyonkarahisar aşığı olduğunu söyledi. İlimizde çok önemli hizmetlere imza attı. Özellikle turizm alanında yaptığı çalışmalar emsalsizdi. Daima halkın yanında yer aldı ve tüm Afyonkarahisar’ın kalbini fethetti. Kendisine hizmetleri dolayısıyla çok teşekkür ederiz. Yolu şansı bahtı açık olsun.” dedi.
“VALİ ÇİÇEK RÜZGÂR
GİBİ GEÇTİ”
Vali Gökmen Çiçek’in şehirden rüzgâr gibi geçtiğini söyleyen Gazeteci Ahmet Tunca, “Frig Vadisi’ndeki tanıtım çalışmaları önemliydi. Şehrimizin ismi tarih turizmi ile anılır oldu. Kadın Kültür Evleri ve diğer önemli projeleri ile gönüllere girmesini bildi. Halka daima hürmetle yaklaştı. Hizmetleri için kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
“GÖKMEN VALİ ASLA UNUTULMAYACAK”
“Gökmen Çiçek yeni nesil Valilerin en iyisiydi.” diyen gazeteci Polat Yılmaz şöyle konuştu: “İlimizin meselelerine sahip çıktı. Bir Afyonlu gibi çalıştı. Gökmen Vali ilimizde asla unutulmayacak. Silinmez bir iz bıraktı. Eski Valilerin yapmadığını yaptı. Allah ondan razı olsun. İyi bir devlet adamıydı. Bürokrasi ile arasının iyi olması ilimize güzel hizmetler olarak yansıdı. Kayseri sonrası daha üst makamlara geleceğinize de inanıyorum.”
“VALİ ÇİÇEK 700 BİN AFYONLUĞUNUN
GÖNLÜNE DOKUNDU”
Gazeteci Ertuğrul Sevim şunları söyledi: “Sosyal medyada birçok Afyonlu samimi duygularını dile getirdi. Vali Bey toplumun tamamına dokundu. Efsane işlere imza attı. Bugüne kadar hayal ettiklerimizi hayata geçirdi. 700 gün görev yapıp, 700 bin Afyonlunun gönlüne dokundu. Sayın Valimizin Büyük Taarruz’un 100. yılında da ilimizde olmasını dilerdim. Yeni Valimiz Yiğitbaşı da Afyonu bilen bir isim. Eşi doktor ve AKÜ Kurucu Rektörü Şehabettin Hoca’nın gelini Kübra Valimize de yeni görevi hayırlı olsun.”
“AFYON BİZİM İLK GÖZ AĞRIMIZDI”
Programa telefon bağlantısıyla katılan Vali Gökmen Çiçek şunları söyledi: “Basın Odasını programını takip ediyorum. Afyonkarahisar adeta kendi memleketim gibiydi. Bu şehirden ayrılmak beni üzdü. İki yıl değil 5 yıl da kalsam aynı hüzünlü duyguları yaşacağıma emindim. Doğrusunu isterseniz bir yıl daha kalırım diye bekliyordum. Ama büyüklerimiz böyle uygun gördü. Afyonkarahisar’dan ayrılacak olmamıza özellikle oğlum çok üzüldü. Afyonkarahisar bizim ilk göz ağrımızdı. Görev sürem boyunca bu şehir beni bağrına bastı. Ayrılacağım duyulduğundan beri büyük bir vefa gördüm. İnanın böylesi vefayı beklemiyordum. Tüm hemşerilerime çok teşekkür ederim. Afyon bizim memleketimiz. Daima bizim kalbimizde. Afyon vefalı bir şehirdir. Sokaklarında önceki Valilerimiz Ahmet Özyurt’tan, Haluk İmga’ya kadar beraber yaşadık bu şehirde. Fakat bazen kendini acımasızca eleştiriyor. Afyonkarahisar sınırlarını aşan bir şehir ve bana göre özeleştiriyi fazla yapıyor. Bu şehrin büyüklüğünü fark edelim. Tüm Afyonkarahisarlılara gösterdikleri vefa nedeniyle çok teşekkür ederim.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme