• Haberler
  • Spor
  • Gebeceler hazırlık maçı için rakip arıyor

Gebeceler hazırlık maçı için rakip arıyor

Geçen sezon şampiyon olarak 1. Amatör Lig'e terfi eden Gebeceler Belediyespor bu sezon şampiyon olmak için mücadele edecek. Geçen hafta top başı yapan Gebeceler Belediyespor haftada 3 antrenman yapıyor. İlk hazırlık maçında Susuz Belediyespor'la karşılaştıklarını belirten Gebeceler Belediyespor Başkan Yardımcısı Şevki Yıltayın, hazırlık maçında eksik gördükleri yerlere takviye yapacaklarını aktardı. Yıltayın, 'Susuz Belediyespor'la yaptığımız ilk [&hellip]

Geçen sezon şampiyon olarak 1. Amatör Lig’e terfi eden Gebeceler Belediyespor bu sezon şampiyon olmak için mücadele edecek. Geçen hafta top başı yapan Gebeceler Belediyespor haftada 3 antrenman yapıyor. İlk hazırlık maçında Susuz Belediyespor’la karşılaştıklarını belirten Gebeceler Belediyespor Başkan Yardımcısı Şevki Yıltayın, hazırlık maçında eksik gördükleri yerlere takviye yapacaklarını aktardı. Yıltayın, “Susuz Belediyespor’la yaptığımız ilk hazırlık maçında eksiklerimizi görme şansını yakaladık. Belirlediğimiz yerlere takviye yapmak için hazırlanıyoruz. 3-4 oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah gelecek sezon şampiyonluk için mücadele edeceğiz” dedi.
“HAZIRLIK MAÇI İÇİN RAKİP BULAMADIK”
Hazırlık maçı yapmak için rakip aradıklarını belirten Yıltayın, “Susuz Belediyespor’la yaptıkları hazırlık maçı sonrasında hazırlık maçı için başka rakip bulamadık. Görüştüğümüz takımlar ya lige çıkmıyor ya da daha çalışmalara başlamamış. Kısacası hazırlık maçı yapmak rakip bulamadık. İnşallah önümüzdeki hafta bir iki hazırlık maçı yapabiliriz” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme