• Haberler
  • Genel
  • Gebe eğitimleri başladı – Kocatepe Gazetesi

Gebe eğitimleri başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Annelik Okulu’nda gebe eğitimleri verilmeye başlandı Türkiye’de ilk olarak açılan İl Hak Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Afyonkarahisar Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Annelik Okulu’nda gebe eğitimleri verilmeye başlandığı bildirildi. Salı ve Perşembe günleri haftada iki gün olarak planlanan eğitimin ilki Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube [&hellip]

Gebe eğitimleri başladı

Afyonkarahisar Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Annelik Okulu’nda gebe eğitimleri verilmeye başlandı

Türkiye’de ilk olarak açılan İl Hak Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Afyonkarahisar Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Annelik Okulu’nda gebe eğitimleri verilmeye başlandığı bildirildi. Salı ve Perşembe günleri haftada iki gün olarak planlanan eğitimin ilki Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dr. Nihan Yerlikaya tarafından verildi.
Anne adaylarına gebelik sürecini sağlıklı geçirip, sağlıklı bebekleri kucaklamaları için gerekli bilgilerin verildiği eğitimlerde doğum ve doğum sonrasıyla ilgili bilgiler de veriliyor.
Afyonkarahisar’ın her bölgesinden bütün anne adaylarının hizmet yararlanabileceğini kaydeden İl Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Lütfü Akgün, Aile Hekimleri’nin kendilerine kayıtlı gebeleri Annelik Okuluna yönlendirmesi ile anne adaylarının merkeze başvurarak kayıtlarının yapılacağını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme