• Haberler
  • Genel
  • Gazze saldırıları devlet terörü – Kocatepe Gazetesi

Gazze saldırıları devlet terörü – Kocatepe Gazetesi

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları “Devlet Terörü” olarak değerlendirdi Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları devlet terörü olarak tanımladı. Uysal, İsrail in uygulamalarına ve ona sahip çıkan ABD açıklamalarını kabul etme imkanı olmadığını belirtti.DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, uluslararası tepkilere rağmen İsrail’in başlattığı kara harekatının katliama [&hellip]

Gazze saldırıları devlet terörü

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları “Devlet Terörü” olarak değerlendirdi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları devlet terörü olarak tanımladı. Uysal, İsrail in uygulamalarına ve ona sahip çıkan ABD açıklamalarını kabul etme imkanı olmadığını belirtti.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, uluslararası tepkilere rağmen İsrail’in başlattığı kara harekatının katliama dönüştüğünü ifade etti. Uysal; “İsrail bir terör devletine dönüştürülmüştür. İsrail in Gazze’de Filistinlilere karşı yaptığı katliamlara ve bu katliama destek veren hatta sahip çıkan ABD’nin açıklamalarını kabul etme imkanı yoktur. Kudüs’ü terkettiğimiz tarih Aralık 1917’dir. Bugün Filistin’e sahip çıkıyoruz diyerek, boynunda, ‘Yahudi Cesaret Nişanı’ ile Türkiye Cumhuriyeti’ne Cumhurbaşkanı olabilmek için dolaşanlar, bu milleti suistimal etmektedirler. Yahudi Cesaret Nişanı alırken, İsrail’e övgüler yağdıran ve ‘ABD’nin uluslararası terörizmle mücadelenizi destekliyoruz.’ diyen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Erdoğan, boynunda taşıdığı ‘Yahudi Cesaret Nişanı’nı derhal iade etmelidir.”dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme