• Haberler
  • Genel
  • Gazlıgöl’de markalı köfte keyfi – Kocatepe Gazetesi

Gazlıgöl’de markalı köfte keyfi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye genelinde 100’ü aşkın şubesiyle hizmet veren Sultanahmet Köftecisi, Gazlıgöl Aydın Termal’de de bir şube açtı. Aydın Termal’deki şubenin, kısa zamanda örnek olması bekleniyor Lezzetli köfteleri ve şubelerindeki standartlarıyla müşterilerinin beğenisi kazanan Sultanahmet Köftecisi, Gazlıgöl’deki Aydın Termal’de de şube açtı. Yaklaşık 5 bin metrekarelik alanı ve havuzlu bahçesiyle dikkat çeken şube hakkında konuşan Sultanahmet Köftecisi [&hellip]

Gazlıgöl'de markalı köfte keyfi

Türkiye genelinde 100’ü aşkın şubesiyle hizmet veren Sultanahmet Köftecisi, Gazlıgöl Aydın Termal’de de bir şube açtı. Aydın Termal’deki şubenin, kısa zamanda örnek olması bekleniyor

Lezzetli köfteleri ve şubelerindeki standartlarıyla müşterilerinin beğenisi kazanan Sultanahmet Köftecisi, Gazlıgöl’deki Aydın Termal’de de şube açtı. Yaklaşık 5 bin metrekarelik alanı ve havuzlu bahçesiyle dikkat çeken şube hakkında konuşan Sultanahmet Köftecisi ortaklarından işadamı İsa Aydın, “Sultanahmet Köftecileri’nin açılışlarını yapıyorum. Ana merkezinin yüzde 10’un hissedarıyım. İstanbul’dan gelen teklifler oldu. Afyonkarahisar’da böyle bir markanın olmadğı, biz 15-20 gün boyunca araştırma yaptık. Mustafa Aydın’la anlaşıp böyle bir şube açtık. Gazlıgöl’de haftasonları ağırlıklı olmak üzere en az 1000 kişiye hizmet vermeyi hedefliyoruz. İnşallah bu hedefimize ulaşacağız. 129 şubemiz var. Kolaylı da çok iyi şubelerimizden bir tanesi. 5 bin metrekarelik alan bize ait. Yazın çeşitli etkinlikler yapacağız” dedi.
HER YERDE AYNI STANDART
Sultanahmet Köftecisi’nin ödüllü bir kuruluş olduğunun altını çizen Aydın, “Bizim bütün gereken belgelerimiz mevcut. Kalite üretim belgelerimiz de mevcut. Bugün burada ne yiyorsanız Diyarbakır’daki şubemizde de bunu yiyoruz. Afyonkarahisar merkezde de açılması için talep var. Aydın Termal’deki şube, bizim için örnek bir şube olacak. Aydın Termal’deki gibi havuzlu bir mekanımız yok. Biz haftasonları cumartesi akşamları canlı müzek yapacağız” dedi.
GAZLIGÖL’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Aydın Termal’in sahibi işadamı Mustafa Aydın ise Gazlıgöl’ün çehresinin değişmeye başladığını belirtti. Aydın, şöyle konuştu:
“Tarihi Sultanahmet Köftecisi bizim için bir gurur kaynağıdır. Aydın Termal’in öncülüğünde Gazlıgöl’de devremülk sistemi profesyonelleşti. Projemizin ilerleyen aşamalarında Gazlıgöl, yatırımcı olarak patladı. Türkiye’de gündeme de oturdu. Son 4 yılda Türkiye genelinde 2 buçuk 3 milyon insan buraya taşındı” ifadelerini kullandı.
AVM PROJESİ HAYATA GEÇECEK
Aydın Termal olarak yeni bir projeye daha imza atacaklarının altını çizen Mustafa Aydın, şöyle devam etti:
“Bu alanda başka projeler de yapacağız. Sultanahmet Köftecisin’in sahibi Adnan Keleş Bey de geldiler. Önümüzdeki yıldan itibaren daha hızlı ilerleyeceğiz.
Yol kenarında cephelerimizde çok güzel AVM çarşılarımız, Outlet çarşılarımız olacak. Buraya Türkiye’nin önemli markalarını getirmek istiyorum. Bugün Eskişehir Gazlıgölde çok yoğun bir trafik var. İnsanların yaşantısına uydu. Çok hızlı bir ivmeyle yürüdü. Bunun daha güçel hizmetler vermek için ulusal ve ulusarlarası markalara ihtiyaç var. Yeni yapacağımız avam ve outlet çarşılarda da diğer markaların gelmesi için de Sultanahmet Köftecisi ilktir.
AVM’de 16 dükkan projelendirilmiş bitirilmiş, Turizm Bakanlığı tarafından tahsisi yapılmıştır. Büyük bir market ve eğlence merkezinin öyle sanıyorum ki 2013 bahar aylarında temeli atılır, yaz aylaında da hizmete geçeceğini düşünüyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme