• Haberler
  • Genel
  • Gazlıgöl’de iki termal firmanın faaliyetleri durduruldu

Gazlıgöl’de iki termal firmanın faaliyetleri durduruldu

İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl Termal Havzası’nda Çınar ve Angora termal firmalarının faaliyetleri durduruldu İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan, hukukî eksikliklerinden dolayı, devre-mülk-devre-tatil satıcısı olan Çınar ve Angora Termal isimli firmaların Gazlıgöl Termal Havzası'ndaki inşaat ve bütün faaliyetlerin kaymakamlık tarafından, kamu yararı adına süre ve-rilmeksizin durdurulduğunu açıkladı.Kaymakam, söz konusu firmaların yeniden faaliyete başlamalarının durdurmaya esas teşkil [&hellip]

Gazlıgöl'de iki termal firmanın faaliyetleri durduruldu

İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl Termal Havzası’nda Çınar ve Angora termal firmalarının faaliyetleri durduruldu

İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan, hukukî eksikliklerinden dolayı, devre-mülk-devre-tatil satıcısı olan Çınar ve Angora Termal isimli firmaların Gazlıgöl Termal Havzası’ndaki inşaat ve bütün faaliyetlerin kaymakamlık tarafından, kamu yararı adına süre ve-rilmeksizin durdurulduğunu açıkladı.
Kaymakam, söz konusu firmaların yeniden faaliyete başlamalarının; durdurmaya esas teşkil eden bütün eksikliklerin, tamamen, ortadan kalkması ile mümkün olabileceğini belirtti. İlhan; “Bu çerçevede; web sayfamızda yayınlanacak olan resmi açıklamalar dışında, hiçbir tevatür ve dedikoduya itibar edilmemesinin, herkesin menfaatine olacağı mülahaza edilmektedir.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme