• Haberler
  • Genel
  • Gazlıgöl’de gazdan zehirlendi – Kocatepe Gazetesi

Gazlıgöl’de gazdan zehirlendi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl Beldesi’nde bir kişi, ruhsatsız olduğu iddia edilen bir termal işletmenin ısı merkezinde ölü olarak bulundu Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl Beldesi’nde bulunan ve ruhsatsız olduğu iddia edilen bir termal tesisin ısı merkezinde Recep Dülger ölü olarak bulundu. Sabah saatlerinde ısı merkezinde bir kişinin mahsur kaldığı ihbarı üzeri-ne 112 Acil Servis [&hellip]

Gazlıgöl'de gazdan zehirlendi

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl Beldesi’nde bir kişi, ruhsatsız olduğu iddia edilen bir termal işletmenin ısı merkezinde ölü olarak bulundu

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl Beldesi’nde bulunan ve ruhsatsız olduğu iddia edilen bir termal tesisin ısı merkezinde Recep Dülger ölü olarak bulundu. Sabah saatlerinde ısı merkezinde bir kişinin mahsur kaldığı ihbarı üzeri-ne 112 Acil Servis ekipleri, olay yerine intikal etti. 112 ekipleri, olay yerinde gaz kokusu duyunca İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden yardım istedi-ler. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama ve Kurtarma ekibi, olay yerine gelince önce gaz ölçümü yaptı, ardından da Recep Dülger’i bulunduğu yerden çıkardı. 112’nin incelemesinden sonra Dülger’in ölü olarak bulunduğu anlaşıldı.
Edinilen bilgiye göre, Dülger, sabah 06.00 sıralarında ısı merkezindeki gazdan etkilenerek bayıldı. Dülger’in bayıldıktan sonra yere düştüğü, yere düşerken kafasını çarptığı öne sürülüyor.
Öte yandan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Kemalettin Güngör, bu tür işletmelerdeki gazın personeli etkilememesi için işletme sahiplerinin mutlaka gaz alarm sistemi kurması gerektiğini bildirdi. Metan gazı ve karbonmonoksitin öldürücü etkiye sahip olduğunu bildiren Güngör, ikaz sisteminin yanında havalandırmaların da nizami bir şekilde yapılması gerektiğinin altını çizdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme