Gazlıgöl'de doluluk yüzde 100’e ulaştı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi olan YÜNTAŞ A.Ş. tarafından işletilen Gazlıgöl Kaplıcası’nda Kurban Bayramı öncesi doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı. Şifalı sularıyla ünlü Gazlıgöl Termal Kaplıcası’na ilgi her geçen gün artıyor. Son dönemde yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşan Gazlıgöl Kaplıcası, özellikle bayramlarda ve tatil dönemlerinde büyük ilgi görüyor. Kurban Bayram öncesi, yüzde 100 [&hellip]

Gazlıgöl’de doluluk yüzde 100'e ulaştı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi olan YÜNTAŞ A.Ş. tarafından işletilen Gazlıgöl Kaplıcası’nda Kurban Bayramı öncesi doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı.

Şifalı sularıyla ünlü Gazlıgöl Termal Kaplıcası’na ilgi her geçen gün artıyor. Son dönemde yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşan Gazlıgöl Kaplıcası, özellikle bayramlarda ve tatil dönemlerinde büyük ilgi görüyor.
Kurban Bayram öncesi, yüzde 100 doluluk oranına ulaşan Gazlıgöl Kaplıcası’nın tüm oda ve villaları bayram sonuna kadar rezerve edildi. Bakım ve onarım çalışmalarının ardından Gazlıgöl Kaplıcası’na olan ilginin arttığını belirten Kaplıca İşletme Müdürü Mustafa Dener, kaplıcaya gelen konukları en iyi şekilde ağırladıklarını söyledi.
Gazlıgöl Kaplıcası’nda yapılan yeniliklerin ardından ciddi oranda tanıtım çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Mustafa Dener, yenilenen internet sitesinin ve tanıtım kataloglarının kaplıcaya olan ilginin artmasında büyük etkisi olduğunu ifade etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme