• Haberler
  • Genel
  • Gazlıgöl Kaplıcası’ndan personele hizmet içi eğitim

Gazlıgöl Kaplıcası’ndan personele hizmet içi eğitim

YÜNTAŞ tarafından işletilen Gazlıgöl Kaplıcası’nda çalışan personele hizmet içi eğitim semineri verildi. 2 ay süren seminerin ardından düzenlenen törenle kaplıca personeline sertifikaları dağıtıldı “Hizmet kalitesi artacak”Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma Eğitim Genel Müdürlüğü’nün başlattığı proje kapsamında çeşitli branşlarda eğitim semineri alan 25 personel, sertifikalarını İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan’ın katıldığı törende aldı. Eğitim semineri hakkında [&hellip]

Gazlıgöl Kaplıcası'ndan personele hizmet içi eğitim

YÜNTAŞ tarafından işletilen Gazlıgöl Kaplıcası’nda çalışan personele hizmet içi eğitim semineri verildi. 2 ay süren seminerin ardından düzenlenen törenle kaplıca personeline sertifikaları dağıtıldı

“Hizmet kalitesi
artacak”
Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma Eğitim Genel Müdürlüğü’nün başlattığı proje kapsamında çeşitli branşlarda eğitim semineri alan 25 personel, sertifikalarını İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan’ın katıldığı törende aldı. Eğitim semineri hakkında bilgi veren Gazlıgöl Kaplıcası Müdürü Mustafa Dener, gerçekleştirilen eğitimlere kaplıca personelinin yüzde 90’ının katıldığını belirterek, eğitimler sayesinde hizmet kalitesinin artacağını dile getirdi. Kaplıca Müdürü Dener, “Gazlıgöl Kaplıcası olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan bu projenin içine bizde dahil olduk. Verilen bu eğitimler sayesinde bununda meyvelerini şimdiden almaya başladık. Yaklaşık 34 personelimizin 25’ine kat hizmetleri, ön büro, hijyen, ilk yardım ve halkla ilişkiler alanlarında eğitimler verildi. Gazlıgöl Kaplıcası olarak artık güler yüzlü ve eğitimli personelimizle misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.
“Kendinizi sürekli yenilemelisiniz”
İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan ise sertifikaların uzun vadede çok büyük bir kazanç olduğunu ifade etti. Artık belgesiz olarak bir yerde çalışmanın çok zor olduğuna dikkat çeken Kaymakam İlhan, “Eğitim sürecinin bir sefere mahsus kalmaması lazım. Bunun hayat boyu devam eden bir süreç olması gerekiyor. Eğer sizde aldığınız eğitimin gereğini yapar kendinizi sürekli güncellerseniz sadece bu bölgede değil, Türkiye’nin her tarafında çalışabilecek avantajı yakalamış olursunuz. Almış olduğunuz sertifika sizi diğer işsizlere göre birkaç adım öne götürmüş oldu. Hepinizi tebrik ediyorum” diye konuştu. Yapılan konuşmalarının ardından personel sertifikalarını Kaymakam Ömer Faruk İlhan, YÜNTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bayaman, YÜNTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yakın ve Kaplıca İşletme Müdürü Mustafa Dener’in elinden aldı.
Sertifika törenin ardından İşleme Müdürü Mustafa Dener, Kaymakam Ömer Faruk İlhan ve beraberindekilere kaplıcada bulunan tesisleri gezdirerek bilgi verdi.

Bakmadan Geçme