• Haberler
  • Genel
  • Gazlıgöl Kaplıcaları 7 gün 24 saat rezervasyon hizmeti verecek

Gazlıgöl Kaplıcaları 7 gün 24 saat rezervasyon hizmeti verecek

YÜNTAŞ tarafından işletilen Gazlıgöl Kaplıcaları’nda resepsiyon bölümü günün 24 saati müşterilerine hizmet vermeye başladı Yeniden yapılanmaya giden Gazlıgöl Kaplıcaları’nda kaliteli hizmet, müşteri memnuniyetini de beraberinde getirdi. Daha önce sabah 08:00 gece 24:00 saatleri arasında hizmet veren resepsiyon bölümü kapılarını ve telefonlarını günün her saati misafirle-rine açık tutuyor. Gazlıgöl Kaplıcaları’ndan yapılan açıklamaya göre, müşteriler, gecenin hangi [&hellip]

Gazlıgöl Kaplıcaları 7 gün 24 saat rezervasyon hizmeti verecek

YÜNTAŞ tarafından işletilen Gazlıgöl Kaplıcaları’nda resepsiyon bölümü günün 24 saati müşterilerine hizmet vermeye başladı

Yeniden yapılanmaya giden Gazlıgöl Kaplıcaları’nda kaliteli hizmet, müşteri memnuniyetini de beraberinde getirdi. Daha önce sabah 08:00 gece 24:00 saatleri arasında hizmet veren resepsiyon bölümü kapılarını ve telefonlarını günün her saati misafirle-rine açık tutuyor.
Gazlıgöl Kaplıcaları’ndan yapılan açıklamaya göre, müşteriler, gecenin hangi saatinde olursa olsun bizzat yada telefonla Gazlıgöl Kaplıcalarına ulaşarak villalardan veya apart odalardan yer ayırtabilecekler.
Gazlıgöl Kaplıcası’ndan rezervas-yon yaptırmak isteyenlerin 0(272) 273 61 30 numa-ralı telefondan yada [email protected] adresine ulaşmaları gerektiği bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme