• Haberler
  • Genel
  • Gazi’ye Tuğgeneral’den jest – Kocatepe Gazetesi

Gazi’ye Tuğgeneral’den jest – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanlığı üyelerinden Malul Gazi Salih Pektaş, 1993 yılında Bingöl’de terör saldırısında 33 erin şehit düştüğü kanlı olayda sağ kalan 5 malül gaziden biri. Bu hain saldırısı sonrası 33 şehidimizin anısına Bingöl’de yapılan anıt açılışında bulunan Jandarma Eğitim Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğg. Ümit Yılmaz, Zafer Haftası [&hellip]

Gazi'ye Tuğgeneral'den jest

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanlığı üyelerinden Malul Gazi Salih Pektaş, 1993 yılında Bingöl’de terör saldırısında 33 erin şehit düştüğü kanlı olayda sağ kalan 5 malül gaziden biri.

Bu hain saldırısı sonrası 33 şehidimizin anısına Bingöl’de yapılan anıt açılışında bulunan Jandarma Eğitim Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğg. Ümit Yılmaz, Zafer Haftası etkinliklerine katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelmesiyle Pektaş’la görüşme imkanını buldu. Yüzbaşı Agah Efendi Şehitliğini gezdiği sırada gazi Salih Pektaş’la bir araya gelen Tuğg. Yılmaz, Vali Haluk İmga ile Pektaş’la bir süre sohbet etti. Gazi Salih Pektaş’ın oğlu Veli’yi de seven Yılmaz ve İmga baba oğulla yakından ilgilendiler. Tuğg. Ümit Yılmaz, 33 şehidimiz için yapılan anıt açılışından fotoğraf isyene Pektaş’ın adresine anıt açılışı ile ilgili tüm fotoğrafları toparlayıp göndereceğini belirtti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme