Gazinoda dehşet: 1 ölü, 2 yaralı

Şehir merkezi yakınında bulunan gazinoya kimliği belirsiz kişilerce dışarıdan açılan ateş sonucu gazino içinde eğlenen gençlerden 1'i öldü, 2'si yaralandı Afyonkarahisar-İzmir Karayolu’nun 4’üncü kilomet-resinde bulunan Cansın isimli gazinoya önceki gün saat 23.45 sıralarında kimliği belirsiz kişi-lerce kapısı önünden pompalı tüfekle ateş açıldı. Açılan tek taraflı ateş sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.Başından [&hellip]

Gazinoda dehşet: 1 ölü, 2 yaralı

Şehir merkezi yakınında bulunan gazinoya kimliği belirsiz kişilerce dışarıdan açılan ateş sonucu gazino içinde eğlenen gençlerden 1’i öldü, 2’si yaralandı

Afyonkarahisar-İzmir Karayolu’nun 4’üncü kilomet-resinde bulunan Cansın isimli gazinoya önceki gün saat 23.45 sıralarında kimliği belirsiz kişi-lerce kapısı önünden pompalı tüfekle ateş açıldı. Açılan tek taraflı ateş sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Başından yaralandı,
hastanede öldü
Geçtiğimiz Pazar gecesi saat 23.45 sıralarında meydana gelen olayda 1983 doğumlu Ali Y. adlı kişi, olay yerinde başından aldığı kurşun yarası ile ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ali Y. Hastanede yaşamını kaybetti. Açılan ateş sonrasında ağır yaralanan 27 yaşındaki Mehmet D. ile 24 yaşındaki Selim A.’nın tedavilerinin sürdüğü, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Bahçedekiler vuruldu,
kapalı mekandakiler duymadı
Meydana gelen silahlı saldırı sonrasında Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik önlemleri alırken Olay Yeri İnceleme ekipleri ise ayrıntılı tespit çalışması yaptı. Bahçe ve kapalı mekan olarak iki bölümden oluşan gazinonun bahçesinde bulunan gençlerin saldırıda isabet aldığı, kapalı mekanda olan gazino müşterilerinin ise olaydan habersiz oldukları öğrenildi. Gazino içinde bulunan müşterilerin dışarı çıkmasını önleyen polis detaylı kimlik tespiti yaptı. Yaklaşık 1 saat süren kimlik tespiti sonrasında serbest bırakılan gazino müşterileri, “Biz içerde bir şey duymadık. Polisler geldi ve kimlik kontrolü yaptı. Olaydan bilgimiz böylelikle oldu” dediler.
Şüpheli araç ve
sahipleri aranıyor
Gazino kapısının önünde kan izi ve bir ayakkabının bulunduğu göze çarptı. Ateşin açıldığı sanılan taraftaki bir otomobilin arka kısmının da zarar gördüğü anlaşıldı. Mekan sahipleri, saldırının kim tarafından yapıldığını, bilmediklerini kaydetti. Meydana gelen silahlı saldırı sonrasında, içerisinden silahla ateş edildiği iddia edilen 03 EA 162 plakalı araç Emniyet Müdürlüğü tarafından aranmaya başladı. Zanlıların aranması sürüyor.
Nişandan sonra
eğlenmeye gelmişlerdi
Saldırıda hayatını kaybeden Ali Y., ile saldırıda yaralanan Mehmet D. ve Selim A.’nın Afyonkarahisar’a bağlı İsmail Köyü’nde nişan törenine katıldıkları, nişandan sonra eğlenmek için gazinoya geldikleri öğrenildi. Ölen ve yaralanan şahısların damadın arkadaşları oldukları belirtildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme