• Haberler
  • Genel
  • 'Gazilerimizin ve Şehitlerimizin Fedakârlıklarıyla Güvendeyiz'

'Gazilerimizin ve Şehitlerimizin Fedakârlıklarıyla Güvendeyiz'

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, gazilerimizin ve şehitlerimizin fedakârlıkları sayesinde huzur ve güven içinde yaşandığını vurguladı.

19 Eylül Gaziler Günü, dolayısıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce “Afyonkarahisar’da Kahramanlarla” temalı spor etkinlikleri organize edildi. 

ETKİNLİĞE YOĞUN KATILIM GÖZLENDİ

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde organize edilen “19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Kalbimiz Onlarla Spor Etkinlikleri” isimli program, Kocatepe Spor Kompleksi Atletizm pistinde gerçekleştirildi. Etkinliğe, gaziler ve şehit yakınları başta olmak üzere yüzlerce kişi katıldı. Kocatepe Spor Kompleksi’nde yapılan etkinliklere;

'Gazilerimizin ve Şehitlerimizin Fedakârlıklarıyla Güvendeyiz'

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, gaziler, şehit yakınları, vatandaşlar ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli katılım gösterdi. Afyonkarahisar'da Gaziler Günü'nün anlam ve önemine uygun şekilde çeşitli spor branşlarında düzenlenen etkinlikler, gaziler ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Etkinlikte bilek güreşi, futbol, voleybol, badminton ve okçuluk gibi spor dallarında müsabakalar yapıldı. 

'Gazilerimizin ve Şehitlerimizin Fedakârlıklarıyla Güvendeyiz'

KASAPOĞLU: GAZİLERİMİZLE BİRARAYA GELMEK ONUR VERİCİ

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “19 Eylül Gaziler Günü, ülkemiz için büyük bir önem taşımaktadır. Vatan toprakları için canını ortaya koyan, gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak için bir araya geldik.

'Gazilerimizin ve Şehitlerimizin Fedakârlıklarıyla Güvendeyiz''Gazilerimizin ve Şehitlerimizin Fedakârlıklarıyla Güvendeyiz'

Gazilerimizin ve şehitlerimizin fedakârlıkları sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Bu etkinlikte sporun birleştirici gücünü kullanarak gazilerimizle bir araya gelmek bizim için onur verici. Bugün, gençlerimizin de katılımıyla gazilerimize duyduğumuz minneti bir kez daha gösterme fırsatı bulduk. Bizler, millet olarak gazilerimize ve şehitlerimize her zaman minnettarız.”

'Gazilerimizin ve Şehitlerimizin Fedakârlıklarıyla Güvendeyiz'

Bakmadan Geçme