• Haberler
  • Gündem
  • 'Gazilerimizin fedakârlıkları tarihimize altın harflerle yazılmıştır'

'Gazilerimizin fedakârlıkları tarihimize altın harflerle yazılmıştır'

Başkan Niyazi Ertaş, 'Gazilerimiz, milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olup, onların fedakârlıkları tarihimize altın harflerle yazılmıştır' dedi.

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AFYONKARAHİSAR, VATAN SAVUNMASINDA BİRÇOK KAHRAMAN EVLADINI FEDA ETMİŞTİR”

Ertaş mesajında, “Büyük bir kahramanlık ve fedakârlıkla vatanımız için canlarını hiçe sayan, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğü uğruna büyük mücadeleler veren gazilerimizin, 19 Eylül Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Afyonkarahisar, tarih boyunca vatan savunmasında önemli bir rol oynamış, birçok kahraman evladını bu uğurda feda etmiştir. Gazilerimiz, milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olup, onların fedakârlıkları tarihimize altın harflerle yazılmıştır.” ifadelerini kullandı.

“GP OLARAK GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Gelecek Partisi olarak, gaziler ve ailelerinin hak ettikleri değeri görmeleri, yaşamlarını daha iyi koşullarda sürdürmeleri için her zaman yanlarında olacaklarının sözünü verdiklerini belirten Ertaş, “Onların bu toprakları koruma uğruna verdikleri mücadeleyi asla unutmayacağız ve her zaman minnettar olacağız. Gazilerimiz, milletimizin bağrında sonsuz bir sevgi ve saygıyla yaşayacaklardır. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, tüm gazilerimize sağlık, mutluluk ve uzun ömürler diliyorum.” dedi

Bakmadan Geçme