'Gazilerimize minnettarız'

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri, öğrenci ve Okul Aile Birliği Üyeleri halen devam etmekte olan Zeytin Dalı Harekatında 29 Ocak 2018 tarihinde yaralanan, Afyonkarahisar ili Şuhut ilçesi, Atlıhisar köyünden, İstikam Uzman Çavuş Ömer Güneş'i baba ocağında ziyaret ettiler. Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu heyeti Afrin Gazisi Ömer Güneş'e acil şifa dileklerini ve minnettarlıklarını ilettiler. İlimiz [&hellip]

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri, öğrenci ve Okul Aile Birliği Üyeleri halen devam etmekte olan Zeytin Dalı Harekatında 29 Ocak 2018 tarihinde yaralanan, Afyonkarahisar ili Şuhut ilçesi, Atlıhisar köyünden, İstikam Uzman Çavuş Ömer Güneş’i baba ocağında ziyaret ettiler. Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu heyeti Afrin Gazisi Ömer Güneş’e acil şifa dileklerini ve minnettarlıklarını ilettiler.
İlimiz Şuhut ilçesi Atlıhisar Köyü nüfusuna kayıtlı 1992 doğumlu Ömer Güneş evli ve 1 yaşında ikiz çocuk babasıdır. İstihkam Uzman Çavuş Ömer Güneş Afrin’de devam etmekte olan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 29.01.2018 tarihinde bomba yüklü araç ile yapılan saldırıda yüzünün sağ tarafından ve sağ kolundan ağır yaralanmış, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinden sonra 13.02.2018 tarihinde taburcu edilerek baba evine getirilmişti.

Bakmadan Geçme