• Haberler
  • Genel
  • Gazilerden Gazi EML'ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Gazilerden Gazi EML'ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Eray Çelikeloğlu'nu ziyaret etti Ziyarette konuşan Kumartaşlı, uzun zamandır dernek olarak ismi 'Gazi' olan okulu ziyaret etmeyi düşündüklerini belirterek geçen hafta Malül Gazi Ali Osman Karakoç'un Gazi EML'ye hizmetli olarak [&hellip]

Gazilerden Gazi EML’ye ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Eray Çelikeloğlu’nu ziyaret etti

Ziyarette konuşan Kumartaşlı, uzun zamandır dernek olarak ismi ‘Gazi’ olan okulu ziyaret etmeyi düşündüklerini belirterek geçen hafta Malül Gazi Ali Osman Karakoç’un Gazi EML’ye hizmetli olarak atanması sonrasında bu vesileyle okulu ve yönetimini ziyaret ettiklerini, söyledi.
Gazi Karakoç’un Gaziantep-Kilis-Öncü pınar-Şimşek Hudut Karakolunda 1986-1 tertip Piyade Er olarak askerlik hizmetini yaparken 16 Temmuz 2006 tarihinde mayın patlaması sonucu, sol ayağından yaralandığını ve Gazi olduğunu belirten Kumartaşlı, “Bundan sonra Gazimizi siz değerli hocalarımıza teslim ediyoruz. Gazimiz halen ortopedi ve psikiyatri bölümlerinde tedavi görüyor” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul müdürü Eray Çelikeloğlu ise “İsmi gazi olan okulumuza bir de Gazimizin gelmesi bizi memnun etmiştir” diye konuştu. Çelikeloğlu, “Gazimiz bundan sonra bizim bir evladımız, ona ağabeylik, babalık yapmak bizim vicdani sorumluluğumuz, Yüce Türk Milletinin güven ve huzuru için hayatlarını tehlikeye atarak, büyük bir cesaret ve feragatle görevlerini ifa ederken yaralanarak Malûl Gazi olan bu vatan evlatlarına, Gazilik onurunun her zaman ve her yerde hissettirilmesi, kendilerine her alanda yardımcı olmak bizim vicdani bir sorumluluğumuzdur.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme