• Haberler
  • Genel
  • Gazilerden Bakan Eroğlu'na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Gazilerden Bakan Eroğlu'na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran ve Derneğin Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu ziyaret ettiler Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Malul Gazi J. Yrb. Taner Uran başkanlığında Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Sandıklı Temsilcisi Yusuf [&hellip]

Gazilerden Bakan Eroğlu’na ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran ve Derneğin Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaret ettiler

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Malul Gazi J. Yrb. Taner Uran başkanlığında Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Sandıklı Temsilcisi Yusuf Akin, Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Şemsettin Atacan, Ali Uğur ve şehit babaları Hüseyin Tekeli; Mustafa Çınar ve İbrahim Demir, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
90 ADET ŞEHİTLER
ORMANI KURULDU
Dernek Genel Başkanı Taner Uran, Bakan Eroğlu’nun tüm şehit cenazelerine katılarak duyarlılığını gösterdiğini ve her zaman kendilerine destek olduğunu belirterek Eroğlu’na teşekkür etti. Ziyarette bir konuşma yapan Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise, Afyonkarahisar’da 90 adet Şehitler Ormanı kurulduğunu ve bu nedenle Bakan Eroğlu’na minnettar olduklarını söyledi. Kumartaşlı, Bakan Eroğlu’nun 2 defa dernek binasını ziyaret ettiğini ve kendilerinin de bu nedenle Bakan Eroğlu’na iade-i ziyarette bulunmak istediklerini söyledi.
TÜRKİYE ŞEHİTLER
ORMANI KURULACAK
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, gazilerimiz ve şehitlerimizin manevi ruhları sayesinde ülkemizin dimdik ayakta kaldığını belirterek her zaman gazilerin ve şehit yakınlarının yanında olmaya devam edeceğini ifade etti. Türkiye’nin asla bölünmeyeceğini ve bunu kimsenin başaramayacağının altını çizen Eroğlu, “Türkiye Şehitler Ormanı kurulması için gerekli talimatları verdim. Türkiye’nin tüm yüce şehitlerini kapsayan dev bir orman kuracağız” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme