• Haberler
  • Gündem
  • 'Gaziler ve şehit aileleri için Kocatepe'nin yeri ayrı'

'Gaziler ve şehit aileleri için Kocatepe'nin yeri ayrı'

Gazeteniz Kocatepe'nin 59'ncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve
dernek üyeleri Kocatepe Gazetesi mensuplarıyla bir araya geldi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, şehit babası Fuat Saraç, Gazi Hasan Karadeniz ve Abdullah Özen, 59’ncu kuruluş yıldönümü nedeniyle gazeteniz Kocatepe çalışanlarını ziyaret ettiler.
Kocatepe Gazetesi’nin 59’ncu kuruluş yıldönümünü kutlayan İsmail Kumartaşlı şöyle konuştu: “Bizim camiamızda, hayatımızda, Afyonkarahisar’ın tüm basın yayın organları ayrı bir yeri var. Ama Kocatepe Gazetesi’nin hem tarihi, hem çizgisi, hem de birçok yönüyle ayrı bir yeri vardır. Bizim her anımızda sesimiz olan hem yazıları hem haberleriyle mutlu ve üzüntülü zamanımızda Kocatepe Gazetesi yer almaktadır. Derneğimizin bir fahri bir üyesi olarak her zaman yanımızda olan Kocatepe ailesinin nice uzun yıllar Afyonkarahisar’da hizmet vermesini temenni ediyoruz. Tüm şehit aileleri, gazileri adına da işlerinizde başarılar diliyoruz. Bilhassa şehit haberlerinde Kocatepe Gazetesi de dâhil aile öğreninceye kadar haberi ilan etmeme noktasında Afyonkarahisar medyasının gösterdiği hassasiyete bu vesile ile teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme