Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gazi ve şehitler arasında ayrım yapılmamalı”

CHP İl Başkanı Nevzat

CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Nevzat Ercan’a ziyaretinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı İsmail Büyükçelen, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanından oluşan heyet eşlik etti.
Dernek Başkanı Yusuf Aytaç Hürkal, ziyaretinden dolayı Ercan ve beraberindekilere teşekkür ederek, gazi ve şehit yakınlarının sorunlarına yardım konusunda duyarlılık gösterilmesini, maaş ayrılıklarının giderilmesini yaşları ilerleyen ve sayıları azalan gazilere gereken saygı ve sevginin gösterilmesi gerektiğini ifade etti.
İl Başkan Ercan ise, gazi ve şehitlerin sadece belirli günlerde hatırlanıp sonra unutulmaması gerektiğine vurgu yaparak, gazi ve şehitlerin arasında ayrım yapılmamasına dikkat çekti. Ercan, gaziler ve şehit yakınlarının özlük haklarının düzeltilmesi ve ayrım yapılmaması gerektiğini belirterek, atan için şehit ve gazi olanlara minnet duyduklarını söyledi.
Ercan, Kıbrıs Harekatı’nın Başbakanı rahmetli Bülent Ecevit’i de ölüm yıldönümü nedeniyle rahmetle andığını sözlerine ekledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti