Gazi Uysal ziyaret edildi – Kocatepe Gazetesi

Bölücü terör örgütüile çıkan çatışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş İbrahim Uysal, Dinar'daki evine getirildi. Dinar İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Karademir, Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Ali Azyaman, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Aileleri, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan ile birlikte İbrahim Uysal, Ilıca Mahallesi’ndeki evinde ziyaret edildi.Burada sağlık durumu hakkında bazı bilgiler [&hellip]

Bölücü terör örgütüile çıkan çatışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş İbrahim Uysal, Dinar’daki evine getirildi. Dinar İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Karademir, Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Ali Azyaman, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Aileleri, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan ile birlikte İbrahim Uysal, Ilıca Mahallesi’ndeki evinde ziyaret edildi.
Burada sağlık durumu hakkında bazı bilgiler alan İlçe Jandarma Komutanı İlker Karademir Uzman Çavuş İbrahim Uysal’a ve ailesine acil şifalar dileklerini iletti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler,  Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan ise, dernek olarak üzerlerine ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını belirterek şunları kaydetti: “Yıllardan beri Dinar’da gazilerimize, ailelerine, şehit ailelerine hizmet vermekteyiz. Her zaman gazilerimizin, şehit ailelerimizin yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme