Gazi MTAL KPSS'de Göz Doldurdu

2024 Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) Gazi MTAL başarılarıyla göz doldurdu.

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Okul Müdürü Şakir Gökhasan, 2024 yılı Orta Öğretim KPSS’de dereceye giren öğrenciler; Mehmet Topçu, İbrahim Duman, Erdem Duman, Kerem Ramazan Dalkıç’ı kutlayarak başarılarının kendilerini gururlandırdığını belirtti. 

Orta Öğretim KPSS sonucu; Mehmet Topçu Raylı Sistemler / Elektrik-Elektronik Dalında Türkiye 1.’si, İbrahim Duman Raylı Sistemler / Raylı Sistemler Dalında Türkiye 2.’si, Erdem Duman Raylı Sistemler / Raylı Sistemler Dalında Türkiye 3.’sü ve Kerem Ramazan Dalkıç ise Raylı Sistemler / Raylı Sistemler Dalında Türkiye 4.’sü oldu. 

Gazi MTAL Okul Müdürü Şakir Gökhasan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Öğrencilerimiz en iyi eğitimi almış, en başarılı öğrencilerimizdir. Ailelerimizle, öğretmenlerimizle beraber hem kendiniz için hem toplumumuz için hem de bütün dünya insanlığı için hayra güzelliğe vesile olabilecek gençlerimizle gurur duyuyorum, sizleri tebrik ediyorum.

Bu başarının elde edilmesinde emekleri geçen öğrencilerimizin ailelerine, okul yöneticilerine, öğretmenlerine ve okulumuzdan desteklerini esirgemeyen ATSO yönetim kurulu başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür ediyorum.”

Gazi MTAL KPSS'de Göz Doldurdu

Gazi MTAL KPSS'de Göz Doldurdu

Gazi MTAL KPSS'de Göz Doldurdu

Gazi MTAL KPSS'de Göz Doldurdu

Bakmadan Geçme