Gazi MTAL Gençlerin ŞAMPİYONU

Afyonkarahisar Kulüpler Arası Genç Erkekler Basketbol ligi tamamlandı. Ligin sonunda Gazi MTAL şampiyon oldu   5 takımın katıldığı v çift devre lig usulüne göre oynanan Kulüpler Arası Genç Erkekler Basketbol liginde en çok puanı toplayan ilk üç takıma ödül töreni düzenlendi. En çok puanı toplayan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Gençlik Kulübü şampiyon [&hellip]

Afyonkarahisar Kulüpler Arası Genç Erkekler Basketbol ligi tamamlandı. Ligin sonunda Gazi MTAL şampiyon oldu

5 takımın katıldığı v çift devre lig usulüne göre oynanan Kulüpler Arası Genç Erkekler Basketbol liginde en çok puanı toplayan ilk üç takıma ödül töreni düzenlendi. En çok puanı toplayan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Gençlik Kulübü şampiyon olurken Yıldızlar Gençlikspor ikinci ve Afyon Belediye üçüncü oldu.
ÖDÜLLER VERİLDİ
Kulüpler Arası Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde dereceye giren takımlara ödül töreni düzenlendi. Takımlar ödüllerini Gençlik ve Spor Şube Müdürü İsmail Kılınç, İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale ve il Hakem Kurulu Üyesi Ahmet Sarlık’ın elinden aldı. Afyonkarahisar’da şampiyon olan ve ilimizi temsil etmeye hak kazanan il birincisi olan Gazi METAL 10-15 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde yapılacak olan grup müsabakalarında mücadele edecek.

Bakmadan Geçme