Gazi MTAL faaliyetini tamamladı – Kocatepe Gazetesi

Faaliyetler kapsamında 'Koçum Benim' projesi 28 Mart – 1 Nisan 2016 tarihlerinde Portekiz-Lizbon, 25-29 Nisan 2016 tarihlerinde İngiltere-Londra 'da Öğrenci Koçluğu ile ilgili eğitim alan proje ekibi eğitimleri tamamlandı.Projeye katılan öğretmenler aldıkları öğrenci koçluğu eğitiminin yanı sıra Lizbon ve Londra'da gerçekleştirdikleri okul ziyaretleri ile öğrenci koçluğu uygulamalarını ve bu ülkelerin eğitim sistemini de inceleme olanağı [&hellip]

Faaliyetler kapsamında “Koçum Benim” projesi 28 Mart – 1 Nisan 2016 tarihlerinde Portekiz-Lizbon, 25-29 Nisan 2016 tarihlerinde İngiltere-Londra ‘da Öğrenci Koçluğu ile ilgili eğitim alan proje ekibi eğitimleri tamamlandı.
Projeye katılan öğretmenler aldıkları öğrenci koçluğu eğitiminin yanı sıra Lizbon ve Londra’da gerçekleştirdikleri okul ziyaretleri ile öğrenci koçluğu uygulamalarını ve bu ülkelerin eğitim sistemini de inceleme olanağı buldular. Okul Müdürü Mehmet İvecen, projenin amacının okullarında sınıf tekrarı ve okul terki oranlarının azaltılması, disiplin sorunlarının ve madde kullanımının azaltılması olduğunu kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme