• Haberler
  • Siyaset
  • 'Gazi Meclisimiz'de Afyonkarahisarımız'ın Sesi Oldum'

'Gazi Meclisimiz'de Afyonkarahisarımız'ın Sesi Oldum'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28'nci Dönem, 3'üncü Yasama Yılı dolayısıyla mesaj yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28’inci Dönem, 3’üncü Yasama Yılı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28’inci Dönem 3’üncü Yasama Yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Gazi Meclisimizde ülkemizin sorunlarını, milletimizin beklentilerini konuşmaya, tartışmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Bizim Meclisimiz herhangi bir meclis değildir. Bizim meclisimiz ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesiyle milli iradenin tecelligahı olmuş, bir yerdir” dedi. 

“HER SORUNUN ÜSTESİNDEN GELDİK”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde, Yüce Türk Milleti’nin hizmetindeyiz. Milliyetçi hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak tüm vatandaşlarımızı ilgilendiren ihtiyaç, beklenti ve taleplerine yönelik çözüm üreten bir yasama döneminin olması için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Attığımız her adımda milli iradeye hesap vermek mecburiyetinde olduğumuz bilinciyle hareket edecek, bugüne kadar milletimiz ve ülkemizin menfaatlerine yönelik olarak her sorunun üstesinden geldiğimiz gibi, bundan sonra da aynı yöntem ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürecek ve başarılara imza atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

“ECDADIMIZ BU ŞEHRİ EL ÜSTÜNDE TUTMUŞTUR”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, açıklamasına şöyle devam etti:

“Ben milletvekili seçildiğim ilk günden beri Afyonkarahisar’ımızın Gazi Meclisimizde sesi oldum. İnşallah bu dönemde de hem Afyonkarahisar’ımızın hem de kıymetli hemşehrilerimizin tüm sorunlarına çözüm olacağız. Ayrıca ülkemizin ve milletimizin hassasiyetle takip ettiği bir diğer kriz de İsrail’in Filistinlilere ve İslam coğrafyasına yaptığı zulümdür. Kudüs meselesi bizim için sıradan bir jeopolitik sorun değildir. Ecdadımız asırlar boyunca bu şehri el üstünde tutmuştur. Yani Kudüs bizim şehrimizdir, bizden bir şehirdir. Asırlarca birlikte yaşadığımız mazlum Filistin halkının haklarını dile getirmeyi ülkemiz ve milletimiz adına bir şeref kabul ediyoruz. Bu anlayışla hem küresel vicdanın kanayan yarası Filistin davasının, hem de Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacağız.”

Bakmadan Geçme