Gazi Mahallesi, elektrik sıkıntısı çekiyor

Gazi Mahallesi Muhtarı Şükrü Taşkın, mahallesindeki elektrik kesintilerinden dolayı vatandaşların zor durumda kaldığını söyledi Taşkın, 'Son 6 ayda, elektriklerimiz gidip geliyor. Evlerde kullanılan elektronik eşyalar da zarar görüyor' dedi Gazi Mahallesi Muhtarı Şükrü Taşkın, mahallesinde yaklaşık 6 aydan bu yana elektrik kesintileri yaşadıklarını, bu nedenle vatandaşların mağdur olduklarını belirtti. Taşkın, 'Mahallemizdeki bir trafo patladı. Biz [&hellip]

Gazi Mahallesi, elektrik sıkıntısı çekiyor

Gazi Mahallesi Muhtarı Şükrü Taşkın, mahallesindeki elektrik kesintilerinden dolayı vatandaşların zor durumda kaldığını söyledi Taşkın, “Son 6 ayda, elektriklerimiz gidip geliyor. Evlerde kullanılan elektronik eşyalar da zarar görüyor” dedi

Gazi Mahallesi Muhtarı Şükrü Taşkın, mahallesinde yaklaşık 6 aydan bu yana elektrik kesintileri yaşadıklarını, bu nedenle vatandaşların mağdur olduklarını belirtti. Taşkın, “Mahallemizdeki bir trafo patladı. Biz bunu ilettik. Bakım yapıldığı söylendi, ancak elektrik kesintileri ile yine karşılaşıyoruz” dedi.
ELEKTRONİK EŞYALAR
HASAR GÖRÜYOR
Vatandaşların muhtarlığa müracaat ettiğini belirten Taşkın, “Mahalle sakinleri, elektrik kesintileri dolayısıyla muhtarlığa başvuruyor. Beyaz eşya, televizyon, bilgisayar, telefon gibi elektronik eşyalar hasar görüyor. Elektrik, akşam saatlerinde giderse, okuldan çıkan öğrenciler karanlıkta kalıyor” diye konuştu.
DERDE DERMAN OLUNSUN
Kale Görünmez Tesisleri’nin yanındaki trafonun da durumuna dikkat çeken Taşkın, “Kale Görünmez Tesisleri’nin yanındaki trafomuz, uzun yıllardır bakımsız. Bunun da düzeltilmesini istiyoruz. Ayrıca bazı direklerimizde lamba yok. Mahallemizin elektrik ve lamba sıkıntısının giderilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme