• Haberler
  • Eğitim
  • Gazetenin işleyişini öğrendiler – Kocatepe Gazetesi

Gazetenin işleyişini öğrendiler – Kocatepe Gazetesi

Afyon Doğa Koleji’nin 7’nci sınıf öğrencilerinden Haktan Eser Kul, Aslı Koca, Begüm Gürpınar, Nisa Yarar, Ayşe Sena Körlü, Zehra Çelebi ve Utku Alperen Obuz ile Afyon Doğa Koleji Türkçe Öğretmeni Seçil Biçer, Afyon Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Eren Gökyer ile Afyon Doğa Koleji Dış Saha Etkinlik Sorumlusu Mehmet Genç, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.İZLENİMLERİNİ YAZACAKLARKocatepe [&hellip]

Afyon Doğa Koleji’nin 7’nci sınıf öğrencilerinden Haktan Eser Kul, Aslı Koca, Begüm Gürpınar, Nisa Yarar, Ayşe Sena Körlü, Zehra Çelebi ve Utku Alperen Obuz ile Afyon Doğa Koleji Türkçe Öğretmeni Seçil Biçer, Afyon Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Eren Gökyer ile Afyon Doğa Koleji Dış Saha Etkinlik Sorumlusu Mehmet Genç, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
İZLENİMLERİNİ YAZACAKLAR
Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt’tan gazetelerin işleyişi ve yayına hazırlanışı hakkında bilgiler alan öğrenciler, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirttiler. Öğrenciler, Kocatepe Gazetesi’nden edindikleri izlenimleri yazma sözü verdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme