Gazetecinin saç stiline özel ilgi

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz tarafından 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle düzenlenen gecede esprili anlar da yaşandı.Geceye davetli olarak katılan Bolvadin Bizim Bölge Gazetesi sahibi Hidayet Hicazi Doğruyol başka benzerine pek rastlanmayan saç sitili ile başta Vali Tutulmaz olmak üzere protokol mensuplarının ilgi odağı oldu. Başının üzerinde ve yanlarında saç bulunmayan, ense kısmında çıkan saçlarıyla başının [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz tarafından 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle düzenlenen gecede esprili anlar da yaşandı.
Geceye davetli olarak katılan Bolvadin Bizim Bölge Gazetesi sahibi Hidayet Hicazi Doğruyol başka benzerine pek rastlanmayan saç sitili ile başta Vali Tutulmaz olmak üzere protokol mensuplarının ilgi odağı oldu. Başının üzerinde ve yanlarında saç bulunmayan, ense kısmında çıkan saçlarıyla başının saçsız kısımlarını kapatan Hidayet Hicazi Doğruyol program sonunda Vali Tutulmaz’ın ilgisini çekti. Doğruyol’un saç sitilini yakından inceleyen Vali Mustafa Tutulmaz “Bunu yapmak zor olmuyor mu, çok zamanını almıyor mu” diye sorunca Doğruyol “Efendim spreylerle kolay oluyor” cevabını verdi. Bunun üzerine Vali Tutulmaz “Tarama özürlüler gelsin bir fotoğraf çektirelim” diyerek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’i yanına çağırdı. Vali Tutulmaz, Bolvadinli gazeteci Doğruyol, Belediye Başkanı Çoban ve İGM Başkanı Sel hep birlikte fotoğraf çektirdiler.

Bakmadan Geçme