• Haberler
  • Gündem
  • “Gazetecilik mesleği yaşayacak, samimi olanlarla yola devam”

“Gazetecilik mesleği yaşayacak, samimi olanlarla yola devam”

Türkiye genelindeki gazete, dergi ve internet sitelerinin dijital dünyaya ayak uydurmalarını sağlamak amacıyla önemli çalışmalra imza atan Basın İlan Kurumu’nun kurum içi toplantısı Afyonkarahisar’da yapıldı. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç Afyonkarahisar'da gazetelerin temsilcileri ile bir araya geldi. Basın İlan Kurumu’nun yol haritası ve hedefleri hakkında Afyonkarahisarlı basın mensuplarına bilgiler aktaran BİK Genel Müdürü [&hellip]

Türkiye genelindeki gazete, dergi ve internet sitelerinin dijital dünyaya ayak uydurmalarını sağlamak amacıyla önemli çalışmalra imza atan Basın İlan Kurumu’nun kurum içi toplantısı Afyonkarahisar’da yapıldı.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç Afyonkarahisar’da gazetelerin temsilcileri ile bir araya geldi. Basın İlan Kurumu’nun yol haritası ve hedefleri hakkında Afyonkarahisarlı basın mensuplarına bilgiler aktaran BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, “Aynı zamanrda beklentilerimizi sıralayarak basınımızın kıymetli görüşlerini dinledik. Gazetecilik mesleğini yaşatmaya ve samimi olanlarla yola devam etmeye kararlıyız” dedi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme