• Haberler
  • Gündem
  • 'Gazetecileri Tehdit Etmek Nedir, Burası Dağ Başı Mı?'

'Gazetecileri Tehdit Etmek Nedir, Burası Dağ Başı Mı?'

BBP İl Başkan Yardımcısı Veysel Avcı, CHP'nin 'Belediye kazandım delisi' olduğunu belirterek son günlerde gazetecilere yapılan hakaret ve tehditleri kınadıklarını bildirdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Afyonkarahisar Medya, Tanıtım ve Protokolden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Veysel Avcı, Afyonkarahisar da ki bazı gazetecilere yapılan sözlü hakaret ve tehditleri kınadıklarını açıkladı.

Avcı, konu hakkında şunları kaydetti: “Afyonkarahisar basınımızın güzide temsilcilerinin son günlerde hakarete ve tehdide maruz kalmaları camia olarak bizleri de üzmüştür.  

Hem Kocatepe Gazetesi ve sahibine CHP'li belediye tarafından yapılan üslup dışı ve saygı sınırlarını aşan itham ve eleştiriler hem de Afyon Postası haber sitesi sahibi Nail Azbay'a yazdığı bir köşe yazısı nedeniyle CHP’li belediye meclis üyesinin kardeşinin yaptığı ahlak dışı tehditler kabul edilir değildir. Gazetelerin veya gazetecilerin yazdıkları hoşunuza gitmeyebilir.

Veya yazdıkları yanlış da olabilir.  Belediye adına karşı tekzip yayınlarsanız, doğrunuzu ispat için basın açıklaması yaparsınız.  Ama gazetecileri ahlak dışı sözlerle tehdit etmek nedir kardeşim?  Burası dağ başı mı? Hayırdır. Daha düne kadar basın özgürdür diye bağırıyordunuz.  Belediye kazanınca size bir haller oldu. ‘Ne oldum delisine döndünüz.’  Milli şeflik özentileriniz mi depreşti? Buradan Belediye Başkanına seslenmek istiyoruz. Özellikle Nail Azbay'a edepsizce tehditte bulunan meclis üyesinin kardeşi sebebiyle meclis üyeliği düşürülmelidir.”

Bakmadan Geçme