Gazetecilerden Çoban'a bayrak ve Kur'an hediye

Ege Gazeteciler Federasyonu ve Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri, AK Parti’den yeniden Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret ederek, yeni görev döneminin hayırlı olmasını diledi Afyonkarahisar basınından her zaman memnun olduklarını, birlik içerisinde bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2009-2014 görev süresinde ve seçim çalışmaları [&hellip]

Gazetecilerden Çoban’a bayrak ve Kur’an hediye

Ege Gazeteciler Federasyonu ve Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri, AK Parti’den yeniden Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret ederek, yeni görev döneminin hayırlı olmasını diledi

Afyonkarahisar basınından her zaman memnun olduklarını, birlik içerisinde bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2009-2014 görev süresinde ve seçim çalışmaları boyunca Afyonkarahisar basını ile her zaman birlikte olduklarını söyledi.
“HER MESLEKTE KİŞİSEL RANT PEŞİNDE OLANLAR ÇIKABİLİR”
Afyonkarahisar’daki basının yüzde 99 anlamında davranışlarından ziyadesiyle memnun olduklarının altını çizen Başkan Çoban, “Basın mensupları her zaman olduğu gibi yine görevini yapacak. Güzel şeyleri güzel haber olarak yapacak. Yanlış olarak gördükleri, hatalı buldukları konuları da haberleştirecek halka duyuracak. Biz de bundan istifade ederek yanlışımızı ortadan kaldırmış olacağız. Basınımız, bizim çalışmalarımız için de büyük katkı sağlıyor. Elbette her sektörden her meslek grubundan çok az da olsa o meslek grubuna yakışmayan amaçlar besleyenler ve sahip olduğu mesleği kişisel bir rant için kullanmak isteyenler çıkabilir. Bu kadar yoğun kişinin görev yaptığı camiada 1-2 kişinin bu tür davranışlarını görmezden gelmek mümkün olabilir. Bizim yüzde 99 anlamında basınımızla bir sorunumuz yok. Hepsi ile ilişkimiz iyi. İnşallah 2014-2019 dönemi için de bu güzel birlikteliğimiz aynen devam edecek. Basınımızın her kurumuna her birisine aynı şekilde duruşumuzu devam ettireceğiz” dedi.
“ÖNCEKİ DÖNEM BAŞARILI GEÇTİ”
Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Abdioğulları ise ikinci kez aynı göreve seçilen Çoban’ı kutladı. Başkan Çoban’ın Afyonkarahisar’ı Hz. Ömer adaletiyle yönetmesini isteyen Abdioğulları, “2009-2014 döneminde başarılı bir yönetim sergilediniz. Aynı başarınızın devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.
KUR’AN-I KERİM VE
TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ
Federasyon Genel Başkanı Mehmet Abdioğulları, Basın Enformasyon Şube Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, Türkeli Gazetesi sahibi Hakkı Özsoy, Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt, Karahisar Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Denge Gazetesi sahibi Dinçay Doğar, Yenigün Gazetesi sahibi Ahmet Akosmanoğlu, Öncü Gazetesi sahibi Sait Karaduman, Federasyon ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile basın mensuplarının yer aldığı ziyarette Çoban’a gazeteciler adına Türkeli Gazetesi sahibi Hakkı Özsoy tarafından Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme