• Haberler
  • Genel
  • Gazeteciler, kendilerini geliştiriyor – Kocatepe Gazetesi

Gazeteciler, kendilerini geliştiriyor – Kocatepe Gazetesi

Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) yerel basın mensuplarına yönelik yeni bir eğitim projesi hazırladı. Proje doğrultusunda ilk eğitim, AGD Sosyal Tesisleri'nde verildi Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) işbirliğinde hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Gazetecilikte Mesleki Verimliliği Arttırma Eğitim Projesi eğitimleri başladı. [&hellip]

Gazeteciler, kendilerini geliştiriyor

Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) yerel basın mensuplarına yönelik yeni bir eğitim projesi hazırladı. Proje doğrultusunda ilk eğitim, AGD Sosyal Tesisleri’nde verildi

Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) işbirliğinde hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Gazetecilikte Mesleki Verimliliği Arttırma Eğitim Projesi eğitimleri başladı. AGD Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen ilk eğitime Basın-Yayın Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Burak Orhan, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğlulları ve basın mensupları katıldı.
ANLATILACAK 15 KONU VAR
Eğitim hakkında konuşma yapan Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, “2013 yılında gerçekleştirdiğimiz ‘Sosyal Medya Uzmanı Sertifika Programı Eğitim Projesi’ bu bağlamda atılmış ilk adımdı. ‘Gazetecilikte Mesleki Verimliliği Artırma Eğitimi Projesi’ de bu perspektifin gereği ve devamı olarak kabul edebiliriz. Her iki projemizi de AGD ile ortaklaşa hazırlanmış ve Zafer Kalkınma Ajansı’nca başarılı bulunarak desteklenmiştir. Eğitim programımız üçer alt başlığı bulunan 5 modül, toplam 15 konudan oluşmaktadır. Zafer Kalkınma Ajansı tarafından bu hizmetin Afyon Kocatepe Üniversitesi Kariyer Danışmanlık Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince sağlanması uygun görülmüştür. Eğitimlerin neticesinde programa devam eden katılımcılara rektörlük onaylı belge verilecektir” dedi.
EĞİTİMLER
BAŞARILI GEÇSİN
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğlulları, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Burak Orhan ile Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Özge Yeğin de eğitimlerin başarılı olmasını diledi. Konuşmaların ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim Tasarımı ve Grafik Bölümü Başkanı Doç. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu eğitim verdi. Nakilcioğlu, haber hazırlama ve yazma aşamasında dikkat edilmesi gereken unsurları anlattı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme