• Haberler
  • Genel
  • Gazeteciler Derneği’nde pozitif ayrımcılık – Kocatepe Gazetesi

Gazeteciler Derneği’nde pozitif ayrımcılık – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nde yönetim değişti. Dernek’in yeni yönetim kurulu başkanı Canser Kuzu oldu. Dernek’te bu görev değişimi, 12 Eylül Referandumu sürecinden bu yana ülke gündeminde olan “kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık” ilkesiyle örtüştü Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nde olağan genel kurul yapıldı. Dernek binasında yapılan genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Celal Bursalıoğlu, Dernek Başkanlığı konusunda nöbeti [&hellip]

Gazeteciler Derneği'nde pozitif ayrımcılık

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nde yönetim değişti. Dernek’in yeni yönetim kurulu başkanı Canser Kuzu oldu. Dernek’te bu görev değişimi, 12 Eylül Referandumu sürecinden bu yana ülke gündeminde olan “kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık” ilkesiyle örtüştü

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nde olağan genel kurul yapıldı. Dernek binasında yapılan genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Celal Bursalıoğlu, Dernek Başkanlığı konusunda nöbeti devretme zamanı geldiğini belirtti. Bursalıoğlu, “Derneğimiz 2006 Haziran ayında kuruldu. Dernekte hiçbir zaman ‘Ben başkanım, ben koltukta oturacağım’ denilmedi. Derneğimiz bir bayan başkanla yoluna devam edecek” dedi.
Dernek’in başarılı işlere imza attığının altını çizen Bursalıoğlu, “Derneğimiz çok yeni olmasına rağmen birçok işlere başarılı işlere imza attı. Afyonkarahisar basın çalışanlarının derneğe sahip çıkması da önemli bir gelişme oldu. Dernekte benim nöbetim bitti, hepinize bu nöbet sırası gelecek. Yeni yönetim daha güzel projelerle gelsin. En büyük umudumuz TOKİ evleri. 2011 yılında inşallah temelimizi atacağız. 2012 yılı içinde de ev sahibi olmayı planlı-yoruz. Bana verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bana vereceğiniz her türlü göreve hazırım” diye konuştu.
Tek liste halinde girilen ve açık oylama usülüyle kabul edilen yeni yönetimde Dernek Başkanlığı’na geti-rilen Canser Kuzu ise, “Bize layık görülen bu gförevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Bu görevin veballi olduğunu biliyorum” ifadelerini kullandı.
Genel Kurul’da Türkeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mejnun Sancak da kısa bir konuşma yaparak “Basında ilk kez birlik sağlandı. Bu tip birlik ve beraberlik doğrultusundaki çalışmaların artarak devam etmesini diliyorum. Bu beraberliğin devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Canzer Kuzu (Denge, Bizim, Kadınana Gazeteleri sahibi), Sezer Küçükkurt (Kocatepe Gazetesi sahibi), Murat Emre (Karahisar Tv Haber Müdürü), Yasin Köksal (Kanal 3 İstihbarat Şefi), Servet Süleyman Kocaerkek (Kurtuluş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni) (Kocatepe)

Bakmadan Geçme