Gazeteciler çifte bayram yapacak – Kocatepe Gazetesi

ÖDÜLLERİ  VALİ TUTULMAZ VEBELEDİYE BAŞKANI ÇOBAN VERECEKÖdüle layık görülen gazetecilerin birer tane çeyrek altın ve Basın İlan Kurumu'nun prestij kitaplarından oluşan ödüllerini Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burhanettin Çoban verecek.Haziran ayının altın gazetecilerini seçmek için üniversite öğretim üyelerinden ve il müdürlerinden oluşan seçici kurulun toplanarak değerlendirme yaptığını bildiren Basın İlan Kurumu, [&hellip]

ÖDÜLLERİ  VALİ TUTULMAZ VE
BELEDİYE BAŞKANI ÇOBAN VERECEK
Ödüle layık görülen gazetecilerin birer tane çeyrek altın ve Basın İlan Kurumu’nun prestij kitaplarından oluşan ödüllerini Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burhanettin Çoban verecek.
Haziran ayının altın gazetecilerini seçmek için üniversite öğretim üyelerinden ve il müdürlerinden oluşan seçici kurulun toplanarak değerlendirme yaptığını bildiren Basın İlan Kurumu, Afyonkarahisar Şubesi Müdürü Selami Çalışkan, “24 Temmuz Pazartesi günü altın gazeteciler 2 bayram yapacak” dedi. Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şubesi’nin resmi ilan hakkı bulunan yerel gazete sahiplerinin maddi desteğiyle düzenlediği “Ayın Altın Gazetecileri” bu sefer “Ramazan Sayfası Tasarımı” ve haber fotoğrafı dalında yarıştılar.
SEÇİCİ KURUL KİMLERDEN OLUŞTU?
BİK Şube Müdürü Çalışkan, geleneksel hale getirdikleri “Ayın Altın Gazetecileri”ni belirlemek için seçici kurul üyeleriyle bir toplantı yaptıklarını, bu toplantıda “Ramazan Sayfası Tasarımı” ve “Haber Fotoğrafı” dalında yarışmaya katılan gazetecilerin eserlerinin büyük bir titizlikle değerlendirildiğini söyledi. Çalışkan, seçici kurulun Sayfa tasarımı uzmanı ve AKÜ öğretim üyesi Doç. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, fotoğraf dalında aynı üniversitede öğretim görevlisi ve fotoğraf sanatçısı Hayati Ulusay, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar İl Müdürü yazar Cemil Paslı, Afyonkarahisar Belediyesi özel Kalem Müdürü ve gazeteci Mehmet Savaş’tan oluştuğunu kaydetti. Sayfa tasarımı ve haber fotoğrafı dalında birinci olan gazetecilerin isimleri, 24 Temmuz  Pazartesi günü kutlanacak Basın Bayramı’nda açıklanacak.

Bakmadan Geçme