Gazeteciler bayramlaştı – Kocatepe Gazetesi

Ramazan Bayramında çalışan basın mensupları da bir araya gelerek bayramlaştılar Gazetecilerin düzenlediği bayramlaşma töreni Yeşilyol Özsüt'te gerçekleştirildiAfyonkarahisar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, bayramlaşma töreninin planlanan bir etkinlik olmadığını belirtti. Basın mensuplarının protokol takibinden sonra dinlenmek için bir araya geldiğini ifade eden Abdioğulları, bu toplanmanın basın sektöründe büyük bir eksikliği de ortaya çıkardığını belirtti.Önümüzdeki Kurban Bayramında [&hellip]

Gazeteciler bayramlaştı

Ramazan Bayramında çalışan basın mensupları da bir araya gelerek bayramlaştılar

Gazetecilerin düzenlediği bayramlaşma töreni Yeşilyol Özsüt’te gerçekleştirildi
Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, bayramlaşma töreninin planlanan bir etkinlik olmadığını belirtti. Basın mensuplarının protokol takibinden sonra dinlenmek için bir araya geldiğini ifade eden Abdioğulları, bu toplanmanın basın sektöründe büyük bir eksikliği de ortaya çıkardığını belirtti.
Önümüzdeki Kurban Bayramında ve bundan sonraki her bayramda basın mensupları için bayramlaşma töreni organize edeceklerini belirten Abdioğulları, sektördeki birlik ve beraberliği korumak için bundan sonra daha sık bir araya gelineceğini kaydetti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme