Gazeteci Hacı Ali Bey yâd edilecek

Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Turan Akkoyun, Gazeteci Hacı Ali Bey’in yâd edileceğini kaydetti Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Anadolu’da başlayan Milli mukavemete karşılıksız bağlanıp destekleyen, girişimci ve eğitimci Hacı Ali Bey’i Afyonkarahisar şehrine hizmet edenlerden birisi olarak ölümünün 49’uncu yılında 18 Aralık Perşembe [&hellip]

Gazeteci Hacı Ali Bey yâd edilecek

Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Turan Akkoyun, Gazeteci Hacı Ali Bey’in yâd edileceğini kaydetti

Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Anadolu’da başlayan Milli mukavemete karşılıksız bağlanıp destekleyen, girişimci ve eğitimci Hacı Ali Bey’i Afyonkarahisar şehrine hizmet edenlerden birisi olarak ölümünün 49’uncu yılında 18 Aralık Perşembe günü saat 10.00 da geniş katılımlı panelle anacak.
Panele, Hacı Ali Bey’in torunu, Mimar Gazeteci Yazar Erdoğan Emre Misafir konuşmacı olarak iştirak edecek. AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Erdal Akar Konferans Salonundaki Panele Prof. Sadık Sarısaman, Doç. Dr. Turan Akkoyun, Yrd. Doç. Dr. Selim Kaya, Arş. Gör. Rahime Fişne birer bildiri ile katılacaklar.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Turan Akkoyun, “Yaşadığımız topraklara ait olan ve bölümümüzün değerlendirme kapsamına dahil olay, şahıslara yönelik çalışmaları sürdürmek amacıyla Hacı Ali Bey’e dair böyle bir panel düzenliyoruz. Panelde Hacı Ali Beyin gazetecilik misyonu yanında girişimcilik, eğitim ciheti ve tasavvuf ehli aileden gelen kültürel yönleri değerlendirilecektir. Bölümümüz bu coğrafyayı bize bırakanlara karşı akademik ve bilimsel ödevini yerine getirmeye devam edecektir.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme