'Gayet olgun bir Kurultay oldu'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, MHP’nin 10’uncu Büyük Kurultayı’nın olgunluk içinde geçtiğini belirtti. Aslan, MHP’nin iktidar olacağını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, MHP’nin 10’uncu Büyük Kurultayı’na ilişkin görüşlerini bir basın toplantısıyla açıkladı. Aslan, 'Kurultayımız Türk milletinin mensuplarının dünyada yaşadığı her bölgesinden kısacası Türk'ün yaşadığı her kardeş devletten temsilcilerin [&hellip]

“Gayet olgun bir Kurultay oldu”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, MHP’nin 10’uncu Büyük Kurultayı’nın olgunluk içinde geçtiğini belirtti. Aslan, MHP’nin iktidar olacağını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, MHP’nin 10’uncu Büyük Kurultayı’na ilişkin görüşlerini bir basın toplantısıyla açıkladı. Aslan, “Kurultayımız Türk milletinin mensuplarının dünyada yaşadığı her bölgesinden kısacası Türk’ün yaşadığı her kardeş devletten temsilcilerin katıldığı konuklarla da şereflendirilmiştir. Çok şükür ki, Türk’e düşmanlık eden hiçbir devlet ve topluluk temsilcisi Kurultayımızda bulunmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin yeniden genel başkanlığa seçilmesi bizlere onur ve güç vermiştir. Üç adayımızın yarıştığı genel başkanlık seçiminde Devlet Bahçeli Bey 725 oy, Koray Aydın Bey 441 oy, Musavvat Dervişoğlu Bey 48 oy olarak yarışı tamamlamışlardır. Gayet olgun, ilkeli, seviyeli ve güzel bir ortamda yapılan seçimde 1241 delegeden 1220 kişi oy kullanmış 1214 ü geçerli sayılmıştır. Daha sonra MYK ve MDK seçimleri yapılmış olup blok liste değil de çarşaf liste olarak girilen listelerde Ankara’da avukatlık yapan Mehmet Parsak Bey MYK’ya, Dinar ilçemizde Avukatlık yapan Öncül Kazancı Bey de MDK ya seçilmişlerdir” dedi.
KURULTAY’A YOĞUN KATILIM
MHP Afyonkarahisar Teşkilatı olarak Kurultay’a büyük bir coşku ile katıldıklarını belirten Aslan, “Sabahın erken saatlerinde saat 06:00’dan itibaren partililerimiz arena salonunu doldurmuştur. Kalabalık salonun dışındaki bölümleri doldurmuş ve caddelere taşmıştır. Bizler de Afyon teşkilatı olarak il başkanı ve yönetim kurulum, Merkez İlçe Başkanım ve yönetimi, ilçe başkanlarım ve yöneticiler, Belediye başkanlarım, Ülkü Ocakları Başkanım ve ülkücü gençler ve birçok partilimiz o büyük coşkuya katılmışlardır” diye konuştu.
İKTİDAR OLMA ZAMANI GELDİ
Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Aslan, 12 Haziran 2011 seçimleri öncesinde MHP’yi yıpratma amaçlı bazı çalışmalar yapıldığını, bunun sonucunda MHP’nin oylarında bir düşüş gözlendiğini hatırlattı. Aslan, “Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı var.MHP’liler iktidara kenetlenmiş durumdadır. Vatandaşlarımızından da bir talep olduğu bilinmektedir. İktidar duvara toslamıştır. MHP mutlaka iktidar olmak zorundadır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Parsak MHP MYK’ya seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu asil üyeliğine aslen Afyonkarahisarlı olan Av. Mehmet Parsak’da seçildi

4 Kasım Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilen MHP 10. olağan kurultayında yapılan MYK seçimlerinde Afyonkarahisarlı Av. Mehmet Parsak MYK asil üyeliğine seçildi.
“Çarşaf liste” usulü ile yapılan seçimlerde 125 adayın yer aldığı MYK listesi için 960 delege oy kullandı; 908 oy geçerli, 52 oy geçersiz kabul edildi. Oylama sonucu ilk sırada yer alan Tuğrul Türkeş, 701 ile en çok oyu alırken, asıl listenin sonu olan 75. sıradaki Av. Halil Öztürk 592 oy aldı. Afyonkarahisarlı Av. Mehmet Parsak’ın 33. sırada MYK asil üyeliğine seçildiği bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme