Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gaya gamyonunu gaptırmam”

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilk yerli kamyon fabrikasının İscehisar İlçesi’nde kurulması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyerek, “Gaya gamyonunu gaptırmam” dedi

 

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İscehisar Belediyesi olarak ilk yerli kamyon fabrikası kuruluşunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.
“BAKANLIK DESTEK VERECEK”
Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilk yerli kamyon fabrikasının kendi ilçelerinde kurulması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, “İlçemizde Demmak Demireller A.Ş. tarafından geliştirilen ve yerli üretim olan Deve isimli kaya kamyonu üretimi için ilçe olarak hazırız. İscehisar’ımızda üretimi gerçekleştirilen ilk yerli kamyonumuz, kısa süre önce Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’ın katılımıyla basına tanıtılmıştı. Yerli üretim kaya kamyonunu test ederek bilgi alan Bakan Varank Türkiye’nin ilk yerli üretim kamyonu olan ‘Deve’nin seri üretime geçebilmesi için yürütülen çalışmalara Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak destek vereceklerini söylemesi bizleri son derece sevindirdi.” dedi.
“DEMMAK İSCEHİSAR’I GURURLANDIRDI”
“Mermerin Başkenti olan ilçemizin önde gelen firmalarından Demmak Demireller A.Ş. tarafından tasarlanarak üretilen Türkiye’nin ilk yerli üretim kamyonu olan Deve bizleri gururlandırdı.” diyen Şahin, “Kaya kamyonu Deve test aşamasından sonra inşallah seri üretime geçecek. Kamyon Fabrikasının kurulması için uygun olan hazineye ait arazileri araştırarak firma yetkililerine sunduk. Kamyon fabrikasının İscehisar’da kurulması hem 250 kişiye iş istihdamı sağlayacak hem de katma değer açısından ilçemize önemli getiri sağlayacaktır. Bu konuda İscehisar Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazırız. Destek konusunda tüm kişi ve kuruluşlardan aynı hassasiyeti bekliyoruz. Gaya gamyonunu asla gaptırmam.” diye konuştu.
“HEDEF İLÇENİN GELİŞMESİ”
31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminden sonra parti rozetini bir tarafa bıraktığını belirten Şahin şöyle konuştu:
“31 Mart günü parti rozetimi bir tarafa bıraktım. O günden bu yana oy veren vermeyen herkesin Başkanı olduk. Bizler İscehisar sevdalısıyız. İscehisar’ımızın daha da gelişmesi, yeni imkânlara sahip olması için gayret gösteriyoruz. Hedefimiz, İscehisar’ımızı dünyada bilinen marka şehir yapabilmektir.” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti