• Haberler
  • Gündem
  • Gastronomi şehrinde okullu aşçı fast food salonu açtı

Gastronomi şehrinde okullu aşçı fast food salonu açtı

Aşçılık mezunu genç işletmeci Mert Malak'ın 'Çok Acıktım' fast food salonu törenle hizmete açıldı

Haber

Haber

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Gastronomi Programı mezunu Mert Malak’ın fast food salonu “Çok Acıktım” hizmete girdi.
Cumhuriyet Mahallesi Müsevvit Ömer Caddesinde bulunan işletme törenle hizmete girdi. Törene; İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Akçasu ile davetliler katıldı.
Genç İşletmeci Mert Malak, işin eğitimini mutfağında aldığını ifade etti. Malak, “AKÜ aşçılık programı mezunuyum. Mezuniyet sonrasında kendi mekânımı açmak istedim. Türkiye’nin 3 gastronomi şehrinden biri olan Afyonkarahisar’da böyle bir mekânı bulunduğumuz mahallede açmak istedim. Çok değerli hocalarımdan öğrendiklerimi değerli hemşerilerimize en kaliteli biçimde sunmak üzere yola çıktım. İşletmemizde hamburgerden, tost çeşitlerine, sucuk ekmekten sandviç çeşitlerine varıncaya kadar fast food çeşitlerimizle hizmet vereceğiz. Hem eğitimli bir aşçı olarak hem de işini doğru yapmak isteyen bir kişi olarak ‘Çok Acıktım’da ekmekten, kullandığımız ete kadar tüm malzemelerimiz birinci sınıf olacak. Bu konuda düsturum yemediğini asla yedirme ki bu konuda da oldukça iddialıyım.” dedi. Malak, bir aile işletmesi olan “Çok Acıktım”ın bölgede bulunan okullar başta olmak üzere çevre halkına hizmet vereceğini de sözlerine ekledi. Açılış töreni misafirlere lokma ikramı ile sona erdi.

Bakmadan Geçme