Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gastronomi Evi bu yıl hizmete açılacak

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Gastronomi Evi’nde çalışmaların devam ettiğini konağın bu yıl içinde faaliyete geçeceğini söyledi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ile birlikte restorasyon çalışmaları tamamlanan Gastronomi Evi’nde incelemelerde bulundu.
Gastronomi alanında 2019 UNESCO “Yaratıcı Şehirler Ağı”na dahil olan Afyonkarahisar’da çalışmalar devam ederken, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Burmalı Mahallesi’nde Benlioğlu Konağı olarak bilinen Gastronomi Evi’ni gezdi. Gastronomi Evi hakkında Milletvekili Yurdunuseven’e bilgi veren Başkan Zeybek tefrişat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek konağı kısa süre içinde hizmete alacaklarını söyledi.
Gastronomi Evi’ni beğenen AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise Gastronomi Marka Şehir unvanını alan 36 şehirden birisi olan Afyonkarahisar’da gastronomi alanında yaptığı faaliyetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i tebrik etti.
Afyonkarahisar’ın Gastronomi alanında marka şehir olduğuna dikkat çeken Başkan Zeybek ise, “Burası ilimiz yemek kültürünü yansıtacak hijyeni ve temizliği sağlayacak bir mihenk taşı, önemli bir odak noktası olacak. Konağımızı bu yıl içinde faaliyete almayı planlıyoruz. Afyon mutfağının en güzel lezzetlerini ülkemizin dört bir yanından ilimize gelenlere ikram edeceğiz.” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek gastronomi evinin ardından Belediye tarafından restore edilen Ulu Konağı ziyaret etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti