Gastro Afyon toplantısı Sandıklı'da yapıldı

Gastro Afyon Proje ekibi Sandıklı İlçesi'nde toplandı   UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na katılan ve UNESCO Gastronomi Şehri (UNESCO City of Gastronomy) unvanı almaya hak kazanan Afyonkarahisar'da Gastro Afyon Proje ekibinin çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Afyonkarahisar'ın ilçelerini de bu programa dâhil etmek için Gastro Afyon Proje ekibi, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret ederek [&hellip]

Gastro Afyon Proje ekibi Sandıklı İlçesi’nde toplandı

UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na katılan ve UNESCO Gastronomi Şehri (UNESCO City of Gastronomy) unvanı almaya hak kazanan Afyonkarahisar’da Gastro Afyon Proje ekibinin çalışmaları devam ediyor.
Çalışmalar kapsamında, Afyonkarahisar’ın ilçelerini de bu programa dâhil etmek için Gastro Afyon Proje ekibi, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya; Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Gastronomi Afyon Proje Koordinatörü Fatih Bıyıklı, Sandıklı MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar katıldı.
Toplantıda Sandıklı İlçesi’nin yöresel yemeklerinin dijital ortama taşınması için gereken alt yapı çalışmaları ile Afyonkarahisar’daki merkez ve tüm ilçelerden toplanacak yemek görsellerinin e-kitap haline getirilerek www.gastroafyon.org adlı internet sitesinde paylaşılmasıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme