• Haberler
  • Gündem
  • Garnizon Komutanı'na iade-i ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Garnizon Komutanı'na iade-i ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Vali Mustafa Tutulmaz, kendisine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan’a iade-i ziyarette bulundu.Vali Mustafa Tutulmaz İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan ve karşılama mangası tarafından karşılandı. Daha sonra Vali Tutulmaz, ziyaret öncesi şeref defterlerini imzaladı. Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette Vali Tutulmaz'a İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz, kendisine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan’a iade-i ziyarette bulundu.
Vali Mustafa Tutulmaz İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan ve karşılama mangası tarafından karşılandı. Daha sonra Vali Tutulmaz, ziyaret öncesi şeref defterlerini imzaladı. Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette Vali Tutulmaz’a İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan tarafından kurumları ve sorumluluk alanları hakkında bilgiler aktardı.

Bakmadan Geçme