Garden Kale Otel, yüzme kulüplerinin tercihi oldu

Garden Kale Termal Otel bu yıl da diğer yıllarda olduğu gibi yüzme kulüplerinin ilk tercihi oldu. Yüzme Kulüplerinden Mareşal Yüzme Kulübü, Başarı Spor Kulübü, Mini Kocatepe GSK ilk etap antrenmanlarını Garden Kale Termal Otel Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirdiler.SUCUK EKMEK PARTİSİ DÜZENLENDİAntrenmanlarını Garden Kale Termal Otel'de sürdüren yüzme kulübü sporcularına ve antrenörlerine Garden Kale Otel yönetimi [&hellip]

Garden Kale Termal Otel bu yıl da diğer yıllarda olduğu gibi yüzme kulüplerinin ilk tercihi oldu. Yüzme Kulüplerinden; Mareşal Yüzme Kulübü, Başarı Spor Kulübü, Mini Kocatepe GSK ilk etap antrenmanlarını Garden Kale Termal Otel Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirdiler.
SUCUK EKMEK PARTİSİ DÜZENLENDİ
Antrenmanlarını Garden Kale Termal Otel’de sürdüren yüzme kulübü sporcularına ve antrenörlerine Garden Kale Otel yönetimi tarafından otel bahçesindeki açık havuz başında sucuk ekmek partisi verildi. Garden Kale Otel Müdürleri Kadir Zini ve Özlem Çakan otelin kapalı yüzme havuzunun hem ısıtmalı hem kaydıraklı olmasının, gerek bebek havuzu, gerekse jakuzili kısım çocuk havuzunun yetişkin havuz olmak üzere kompakt yapısı sayesinde Afyonkarahisar’da yüzme kulüplerinin en çok tercih ettiği otel olduklarını söylediler.
“SPORCULARIMIZA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
Gerçekleştirilen etkinlik hakkında bilgiler veren Zini ve Çakan, “Garden Kale Termal Otel olarak spora büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda otelimizi tercih eden Mareşal Yüzme Kulübünden Mehmet Şah, Asiye Akkaya, İsmet Özamay Ekmekçi, Seçil Soyer ve Ceyhun Bey ile Mini Kocatepe Gençlik Spor Kulübünden; Ali Cemal Gülşen, Ayça Kurnaz, Burak Çınar, Savaş Arslan ile Özge Karayel, Başarı Spor Kulübü ile yürüttüğü başarılı çalışmaları bu sayede tanımak, bir araya gelmek ve çocuklarımız için de güzel bir ortam sağlamak adına 2019 yılının yaz etkinliğini gerçekleştirmiş olduk.” dediler.
“SAĞLIKLI TERMAL SUYUN ADRESİ”
Garden Kale Termal Otel’de sunulan hizmetler hakkında da bilgiler veren otel yöneticileri, “Otelimizin hem açık hem yüzme havuzlarının yanı sıra, SPA alanlarında kadın ve erkeklere ayrı alanlarda yer alan termal havuzlar, sauna, masaj odaları, buhar odası, Türk hamamı ve soyunma alanları ile yüzme kulüplerine son derece profesyonel bir hizmet sunulmaktadır. Otelde konaklayan misafirler bu hizmetlerden ücretsiz faydalanırken, dışarıdan katılımcılar da bu hizmetleri hesaplı bir fiyat ile kullanabilmektedirler. Garden Kale Termal Otel düğün, ziyafet, toplantı organizasyonlarına ev sahipliği yaparken, konuklarını hem kaliteli hem de en uygun fiyatla ağırlamaktadır. Bayram rezervasyonlarını alırken özellikle ailelere, eğlencenin ve sağlıklı termal sular ile tatilin garantisini veriyoruz.” şeklinde konuştular.

Bakmadan Geçme