• Haberler
  • Genel
  • Garanti bozulmadan makul fiyat – Kocatepe Gazetesi

Garanti bozulmadan makul fiyat – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar-Ankara yolunda hizmete başlayan Emek Otogül Servisi, müşteri memnuniyetini önemseyerek hizmet veriyor. Emek Otogül İşletme Sorumlusu Yalçın Görgöz, servise gelen araçların garantisinin bozulmadığını belirterek, “İnsanlar araçlarına biniyor, araçlarında güvenliğe ihtiyacı var. Garanti veren, tecrübeli olan, hesaplı olan bir servise ihtiyaç duyuluyor. Günümüz şartlarında bütün markalar için bunu söyleyebiliriz: Yetkili servis olunca insanlarımız fiyatlarından dolayı sıkıntı [&hellip]

Afyonkarahisar-Ankara yolunda hizmete başlayan Emek Otogül Servisi, müşteri memnuniyetini önemseyerek hizmet veriyor. Emek Otogül İşletme Sorumlusu Yalçın Görgöz, servise gelen araçların garantisinin bozulmadığını belirterek, “İnsanlar araçlarına biniyor, araçlarında güvenliğe ihtiyacı var. Garanti veren, tecrübeli olan, hesaplı olan bir servise ihtiyaç duyuluyor. Günümüz şartlarında bütün markalar için bunu söyleyebiliriz: Yetkili servis olunca insanlarımız fiyatlarından dolayı sıkıntı yaşıyorlar. Devir ekonomi devri. Biz Emek Otogül Olarak, başta TOFAŞ-Fiat olmak üzere tüm markaların garantili özel servisi olduk. Bizim uygulamalarımız sonunda araçlar garantiden çıkmıyor” dedi.
ORİJİNAL PARÇA
KULLANILIYOR
Görgöz, orijinal parça kullandıklarını da belirterek “Faturalarını veriyoruz, bir ihtiyaç anında yetkili servise gidilip ihtiyacı olan parçayı garanti kapsamında ücret ödemeden değiştirebiliyor. Biz bakım ve onarımlarda orijinal parça kullanıyoruz. Peki orijinal parça, işçilik neden Emek Otogül’de daha ucuz? Çünkü biz parçaları belli bir yerden almıyoruz. Aynı parçayı fabrikasından alma imkanımız var. iŞçiliği de piyasadan kopmadan daha ucuza yapıyoruz. Örnek vermek gerekirse: Bir aracın baskı-balatasının işçiliği yetkili serviste 350 liraya yapılırken biz bunu neredeyse yarı fiyatına yapıyoruz. Bu da araç sahiplerinin işine geliyor. İnsanlar buraya gelirken de buradan giderken de rahat olsunlar, bunu istiyoruz. Garantiden çıkan araçlara yapılan işleme de biz garanti veriyoruz, bir yıl. Müşterinin her haliyle memnun olduğu bir ortam oluşturduk” diye konuştu.
>> Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme