Gamze Döner yılın en iyi dönercisi seçildi

Eniyi Best 2017 yılı ödülleri açıklandı. Kategorilerinde ödüle layık görülen işletmeler ilk olarak ülke genelinde yapılan anketler ile tespit ediliyor. Anket sonrası alanında uzman kişiler tarafından oluşturulan ekipler habersiz bir şekilde işletmeleri yılda en az iki kez farklı gün ve zaman dilimlerinde ziyaret ederek sundukları ürünleri test ediyorlar. Bu kapsamda Afyonkarahisar’da uzun yıllar dönercilik sektöründe [&hellip]

Eniyi Best 2017 yılı ödülleri açıklandı. Kategorilerinde ödüle layık görülen işletmeler ilk olarak ülke genelinde yapılan anketler ile tespit ediliyor. Anket sonrası alanında uzman kişiler tarafından oluşturulan ekipler habersiz bir şekilde işletmeleri yılda en az iki kez farklı gün ve zaman dilimlerinde ziyaret ederek sundukları ürünleri test ediyorlar. Bu kapsamda Afyonkarahisar’da uzun yıllar dönercilik sektöründe hizmet veren Gamze Döner, 2017 yılının en iyi dönercisi seçildi. Gamze Döner yapılan anket ve test soncu Eniyi Best 80.00 puan aldı.
Eniyi Best Dergisi’nde Gamze Döner hakkında şu ifadelere yer verildi:
“Gamze Döner uzun yıllardır Afyon’un en ünlü hatta lezzet duraklarından biri. Hatta o kadar ünlü ki, dönerinin lezzetini duymayan, Afyon’a gelip de Gamze Döner’e gitmeyen yoktur. Bu yoğunluğun iki sebebinden bahsedilebilir. Birincisi kuşkusuz lezzet, ikinci ise işletme sahibi Bekir Demir’in Afyon’a kültürel ve ekonomik anlamda katkı sağlayacak her çalışmaya destek sunması. Bu iki güzelliği gören Afyonlular da haliyle Gamze Döner’i seviyor ve destekliyor. Bu destek karşısında Gamze Döner, devamlı kendini geliştiriyor ve daha iyi hizmet sunabilmek adına lezzetten ve kaliteden ödün vermiyor. Personelden işletme yönetimine kadar herkes çok özverili ve özenli çalışıyor. Günün her saati bu kadar yoğun olup da serviste hiç aksaklık yaşanmaması, işte bu özveriden ve özenden kaynaklanıyor. Lezzet konusunda zaten kendini kanıtlamış olan Gamze Döner, et döneri ve iskenderi ve sucuk döneri ile harikalar yaratıyor. Özellikle sucuk döneri ayrıca belirtmek gerekiyor. Keza, Afyon’la bütünleşmiş sucuk, başka hiçbir yerde bu kadar lezzetli olmuyor. Makine yardımıyla kesilen sucuk döner, tereyağı ile iyice pişirildikten sonra dürüm ya da ekmek arası olarak servis ediliyor. Fakat en muazzam halini iskender şeklinde sunulmasıyla kazanıyor. Döner denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan Gamze Döner, Afyon’daki en favori tavsiyelerimizden biri.”

Bakmadan Geçme