• Haberler
  • Spor
  • 'Galip gelmemiz bizim adımıza güzel oldu'

'Galip gelmemiz bizim adımıza güzel oldu'

Maçın ardından değerlendirme yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Erkan Avseren, 'Sonuçta galip gelmemiz bizim adımıza güzel oldu. Önümüzde iki tane deplasman var. İki deplasman da bizim için önemli. Play-Off adına inşallah onları da iyi geçip puanlarla dönüp yolumuza devam etmek istiyoruz.' dedi   AFJET Afyonspor'un evinde 2-0 mağlup ettiği Başkent Akademi maçından sonra konuşan Teknik [&hellip]

Maçın ardından değerlendirme yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Erkan Avseren, “Sonuçta galip gelmemiz bizim adımıza güzel oldu. Önümüzde iki tane deplasman var. İki deplasman da bizim için önemli. Play-Off adına inşallah onları da iyi geçip puanlarla dönüp yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi

AFJET Afyonspor’un evinde 2-0 mağlup ettiği Başkent Akademi maçından sonra konuşan Teknik Adam Avseren, “Hafta içi rakibi iyi analiz ettiğimizi düşünüyoruz. Deplasmanda kontra atak oynamayı tercih eden bir takımdı. Bizde 8 gün içerisinde 3 maç yapmıştık 2 deplasman 1 içeride. Bu maçta bizim için çok önemliydi. Çünkü yukarıda kalma adına, Play-Off adına yukarıda tutunmak için kazanacağımız bir maçtı. Kazandık, mutluyuz. Önde baskılı oynamaya çalıştık zaman zaman top bizde kaldı. Savunmada takımı ön tarafa çıkardık ikinci bölgede sıkıştırmaya başladık. Sonuçta galip gelmemiz bizim adımıza güzel oldu. Önümüzde iki tane deplasman var. İki deplasman da bizim için rakiplerimiz sayılır Play-Off adına inşallah onları da iyi geçip puanlarla dönüp yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum çok güzel bir oyuncu grubuna sahibim, şanslıyım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“DAHA KEYİFLİ BİR TAKIM SEYREDECEĞİZ”
Sakat oyuncuların takıma dönmesi ile daha keyifli bir takım izleneceğini söyleyen Teknik Adam Avseren, “Şimdi sakat oyuncularım da var. Şimdi benim takımın iskeleti çok dar bir kadroya sahip. O sakat oyuncularımda takıma katıldığı zaman, daha istekli, daha keyifli bir takım seyredeceğimizi düşünüyoruz. Deplasmanda oynuyoruz, Samsun maçı, dışarıda Sarıyer maçı mağlup olmamız biraz bizi üzdü. Ama önemli değil, biz futbolumuzu oynuyoruz iyi çalışıyoruz. Bundan öncede söyledim ayaklarımız sağlam yere basıyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. İnşallah muvaffak olacağız.” ifadesini kullandı.
TEKPİ GÖSTEREN TARAFTARA TEPKİ
Maç içinde Kaptan Ali Kılıç’a tepki gösteren “Çekirdekçi Tayfaya” takıma sahip çıkmaları gerektiğini belirten Teknik Adam Avseren, “Taraftarlara çok teşekkür ediyoruz ama taraftarlar futbolculara lütfen sahip çıksınlar tepki olarak beni rahatsız etti. Lütfen sonuçta bizim kardeşlerimiz, bizim takım kaptanımız, taraftarlar için bizler bu kentteyiz. Herkes değişik kentlerden buraya gelmiş, Afyon için mücadele ediyoruz. Onlar bizlere sahip çıkarsa bizler daha çok mutlu ve memnun oluruz.” şeklinde konuştu.
“ASKER SELAMI VERMEK İÇİMİZDEN GELDİ”
Maçtan önce takımdaki oyuncularla konuşarak asker selamı vermek istediklerini belirten başarılı forvet İlker Avşar, “Bu maça çok iyi hazırlandık üç dört haftadır bir çıkışımız var. Geçen hafta Pendik maçında şansız bir 2 puan bıraktık. Yine çok üzüldük ama neticesinde içeride bunları telafi ediyoruz. İçerde tehlikeli bir takımız. İyi bir arkadaşlığımız var, iyi oyun oynuyoruz takım olarak. İstekli, gayretli, iyi niyetli arkadaşlarımız var. Hepimiz burayı tekrardan bir üst lige çıkarmak için toplandık geldik. İyi hazırlandık, alacağımızı biliyorduk maçı, emindik, kendimizden iyi analiz ettik ve sonucunda aldık. Allah’a şükür bir kaza göstermedi rabbim içeride iyi geçtik. Tabi şimdi en önemli konumuz ülkemiz Barış Pınarı Harekatı’nda devletimizin her zaman yanındayız. Biz de takip ediyoruz tabi ki üzülüyoruz askerlerimiz için. Orada bizim için savaşa gittiler. Bizde burada neticede karınca kararınca yanında olalım dedik. Maçtan önce de pankartla çıktık, kendi aramızda konuşmuştuk arkadaşlarımızla golden sonra asker selamı vermek içimizden geldi. Onlara bir moral olsun diye.” diye konuştu.
“BU KULÜBÜ HAK ETTİĞİ YERE ÜST LİGE ÇIKARTIRIZ”
Kulübün hak ettiği yere çıkacağına inandıklarını belirten başarılı orta saha oyuncusu Doğan Ateş, “Genel anlamda ligde sizlerde takip ediyorsunuz çok fazla pozisyon vermiyoruz. Şanssız iki mağlubiyet aldık. Ama hep oyunun kontrolü genelde bizde oluyor, tempolu takımız, istekli takımız. Biz de 4-0, 5-0 kazanmak istiyoruz, farklı kazanmak istiyoruz. Ama bazen saha içinde işler istediğimiz gibi gitmiyor. Bazen frene basmamız gerekiyor. Ben taraftarlarımızı da anlıyorum çok iştahlılar. Onlarda devamlı hücum istiyorlar, devamlı gol bekliyorlar bizden ama maalesef öyle olmuyor. Bizde saha içinde yoruluyoruz, bazen sete dönüyoruz. Bizde zevk almak istiyoruz, pas oyununu biraz daha geliştirmemiz lazım diye düşünüyorum. Çünkü bu ligde ne kadar top sende kalırsa o kadar rakibin sinirini bozuyorsun. Bir de pozisyona giriyorsun genel anlamda pozisyon bilgisi biz de dahil herkesin çok iyi değil. Bu liglerde ama ben Play-Off oynayacağımızı düşünüyorum. Gönül ister ki direk çıkalım. Manisa’da takdir edersiniz kazanıyor. Bizde takip edeceğiz, kazasız belasız geçeceğiz. İnşallah bu kulübü hak ettiği yere üst lige çıkartırız Allah bize nasip ederse.” dedi.

Bakmadan Geçme